15:58 Porodica Ove trikove koriste ljudi koji žele da manipulišu vama: Sve izgleda lepo i pristojno, ali jedna sitnica ih odaje
15:08 Lepota i Moda Mlađe generacije izgledaju sve starije: Stručnjaci objasnili zašto je to tako, razlozi leže u ovim navikama
14:45 Poznati "Moju sestru je pregazio auto ispred mene": Penelope Kruz otkrila traumu zbog koje nikad neće sesti za volan
14:20 Porodica Slika govori više od hiljadu reči: Emotivna reakcija žene sa Balkana kad je saznala da postaje baka je nešto najlepše što ćete videti
13:54 Ispovesti "Šutnula" ga je posle sedam godina, a onda joj stigao poklon: Bivši dečko je gestom potpuno "izuo", pamtiće ga dok je živa
13:30 Porodica "Ovako ih ne učiš ničemu": Mamu kritikuju jer plaća deci da se spreme za školu, a ovo je njeno opravdanje
13:06 Poznati Kao od majke rođena: Selma Hajek zapalila Instagram provokativnom fotkom, fanovi joj poručili da nema lepše žene od nje
12:37 Poznati "Naučila sam da pušim cigaru": Sofija Vergara priznala kako je bilo glumiti mafijašku šeficu opasnog kartela
11:50 Ispovesti "Htela sam da propadnem u zemlju": Mesecima varala muža, a trenutak kad je saznao pamtiće do kraja života
11:26 Horoskop Vučji Mesec donosi neočekivano: Spremite se na iznenađenja, strastvene veze i promene planova
11:02 Lepota i Moda Lokne Dženifer Lopez oduševile žene: Evo kako da ih napravite kod kuće za samo deset minuta
10:38 Poznati Madona oduševila fanove: Pop kraljica raznežila sve emotivnom objavom, ovaj muškarac je centar njenog sveta
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima