18:06 Zdravlje Niste se naspavali? Ovoliko minuta popodnevne dremke je dovoljno da odmorite, a ne poremetite noćni san
17:40 Poznati Da li zbog nove tetovaže ili nečeg drugog? U telo Melani Grifit (66) su svi zabezeknuto gledali
17:15 Ispovesti Ovakvo venčanje niste videli: Nema kolone automobila, ni sirena, a svi svatovi jure mladu!
16:50 Dom i saveti Očistite zidove bez krečenja: Potrebna su samo 2 sastojka koja sigurno imate u svom domu i ima da blistaju kao novi!
16:24 Poznati "Kad sam joj zavirila u kofer zgrozila sam se": Bivša cimerka Viktorijinog anđela otkrila njene mračne tajne, a ovo je posebno šokiralo
16:00 Poznati Zvezda serije "Seks i grad" u novom modnom pohodu: Slavnog dizajnera inspirisala elegantna Šarlot, jedan detalj je neizostavan!
15:34 Lepota i Moda Karmen (92) je najstariji aktivni model na svetu: Hodala po svetskim pistama i očaravala mase, ali njen život nije bio nimalo glamurozan
15:15 Horoskop Pluton ulazi u Vodoliju i više ništa neće biti isto: Za ova četiri znaka slede tektonske promene, proći će kroz pakao
14:51 Ispovesti Ljubav na prvi pogled koja je pobedila sve prepreke: Srpkinja zavolela Turčina, jedan susret joj preokrenuo život
14:27 Lepota i Moda Kako da maska za kosu najbolje deluje: Izvucite njen maksimum na ovaj način, metoda je proverena!
14:06 Lepota i Moda Efekat liftinga bez plastičnih operacija: Šminkerka otkrila trik koji briše godine sa lica, žene će ga obožavati
13:43 Zdravlje On želi da živi preko 120 godina! Milijarder troši krvav novac kako bi "prevario" starenje, njegov režim ishrane je posebno interesantan
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima