13:48 Ispovesti Majka je mislila da ćerka (5) ima boginje: Sutradan je povraćala krv, a onda je usledila strašna dijagnoza
13:31 Poznati Bila je dete greha svoje majke i tinejdžera: Život ove lepotice je skandal, spavala je s ocem i sinom, pa jednom rodila dete!
13:14 Lepota i Moda Sindi Kraford otkrila tajnu svoje mladolikosti: Posle 50. godine koristi ove jeftine trikove za negu lica
12:56 Porodica Odnos sa braćom i sestrama može da nas uništi ili da nas izleči: A šta će biti, zavisi samo od dve ključne stvari!
12:40 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 8. oktobar: Sreća je na strani Bikova i Vodolija, nevolja će snaći Ribe
12:38 Poznati Sin Rasela Kroua je ozbiljan frajer: Neverovatno koliko liči na tatu, a zbog 1 detalja devojke prosto odlepe kad ga vide!
12:26 Lepota i Moda Da li biste dali 800 evra za haljinu Viktorije Bekam? Nosi je Nina Badrić, vizuelno skida 5 kilograma, ali da li vredi toliko para?
12:07 Ispovesti Udala se za 40 godina mlađeg Tunižanina: "Treba mi veštački kuk, ali u spavaćoj sobi smo kao mladenci"
11:51 Porodica Ćerka je iz škole došla izlepljena selotejpom: Kada sam saznala ko joj je to uradio, zanemela sam, zašto su je ovako ponizili?
11:37 Dom i saveti Ceo stan je hladan zbog jednog šrafa: Evo kako da podesite PVC prozore za zimu i poboljšate izolaciju
11:21 Poznati Samo ona mu je prišla: Žena nahranila ‘beskućnika’, a sutradan shvatila da je to Ričard Gir – priča koja će vas rasplakati
11:05 Ispovesti Da li ja preterujem? Sa svekrvom ne mogu ni minut da izdržim, a sad ćemo biti pod istim krovom mesec dana, ali to nije ono najcrnje!
09:37 Dom i saveti Post na mladi Mesec briše teret i otvara novi život: Ko uradi ovo 24 sata, kaže da se čuda događaju
09:14 Dom i saveti Kad omiljena sarma napravi haos: Ni slučajno nemojte jesti klseli kupus ako imate neku od ovih bolesti
08:53 Dom i saveti Niko više ne pravi sa prezlama: Profesijonalni kuvar kaže da uz ovaj dodatak nastaju najsočnije faširane šnicle
08:28 Poznati Sećate li se lepotice koja je zavela Toma Kruza? Danas ima 63 godine, niko je ne prepoznaje
08:03 Lepota i Moda Zima im neće moći ništa: Uradite ove 3 stvari i ruke će vam uvek biti meke, zaboravite na suvu i ispucalu kožu
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!