22:05 Dom i saveti Odmah ih izbacite iz kuće: Ova tri predmeta ljudi godinama čuvaju, a privlače siromaštvo
21:42 Lepota i Moda Vizuelno smanjuje pore: Maska za lice koja briše nesavršenosti, a sve sastojke već imate u kuhinji
21:18 Porodica Mama zabeležila dirljiv momenat: Devojčica strpljivo čekala tatu na vratima stana, njena reakcija je sve raznežila
20:53 Zdravlje Stručnjaci upozoravaju: Nikako ne biste smeli da zaspite sa mokrom kosom, rizici po zdravlje su veliki
20:05 Poznati Jedva smo je prepoznali: Dru Barimor nije bila ,,sva svoja" u emisiji, pogledajte u kog zgodnog glumca se maskirala
19:40 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 14. mart: Blizancima se komplikuje poslovna situacija, Jarčevima partner okreće leđa
19:15 Porodica Njihovo značenje je snažno i jedinstveno: Četiri imena za devojčice koje će roditelji u Srbiji obožavati
18:49 Poznati Zvezda "Čuvara plaže" grmi kako izgleda: Zanosna plavuša se slikala u prepoznatljivom kupaćem kostimu i zapalila internet
18:25 Lepota i Moda Savršen ombre efekat na usnama: Bjuti trik od pre 20 godina se vraća na velika vrata, a sve što vam treba je korektor
18:00 Dom i saveti Žena iz Čačka objasnila kako riba kupatilo: Svi joj rekli da preteruje, a onda se umešao i njen muž
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente