Dnevni horoskop za četvrtak, 14. mart: Blizancima se komplikuje poslovna situacija, Jarčevima partner okreće leđa

Vesti 13.03.2024 19:40 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednim danima od vas mnogo toga zavisi ali ne želite da pokrenete neke stvari do kraja u vezi ljubavi. Partnerski odnos se menja onako kako vi ste raspoloženi što negativno utiče na partnera. 

Bik 

Danas ćete biti ekstremno ljubomorni posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva. Osoba u znaku Lava vam daje potpunu podršku u vezi posla kojim je potrebno da se bavite do kraja meseca. Glavobolja. 

Blizanci

Merkur aktivira vaše negativne aspekte i to je nešto što može da se odrazi najteže kroz posao i kroz poslovne odnose sa ljudima sa kojima dugo sarađujete. Važno je da verujete u ono što radite i da to pokažete na pravi način. 

Rak 

Čuvajte se naglih odluka kojima možete biti skloni zbog negativnog uticaja osobe u znaku Lava. To je neko ko ne razume vašu okrenutost drugim ljudima posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Poslovna situacija biće bolja kada vi to odlučite. 

Lav 

Ovo je veoma komplikovan dan zbog poslovnih obaveza koje mogu biti preterano teške jer vi ne volite da se bavite ljudima koji vam nisu simpatični. Svoje profesionalno ponašanje pokrenite mnogo više i nemojte dozvoliti da se drugi mešaju i vaš život. 

Devica

Danas je idealan dan da se razreše neke stvari koje su veoma emotivno zatvorene sa vaše strane ali i od strane partnera. Nemojte dozvoliti da se partner okrene protiv vas jer je to veoma nepovoljno u odnosu na sve do sad. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Sve je to deo vašeg odnosa prema ljudima. Poslovni aspekti do kraja meseca su još bolje postavljeni. 

Škorpija

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrom komunikacijom sa partnerom i njegovim prijateljima. Veoma ste poslovno pozitivno pozicionirani što vam daje veoma dobre poslovne saradnje sa inostranstvom. 

Strelac

Ovo je idealan period da se okrenete svemu onome što se tiče finansija i da poboljšate generalno svoje finansije. Zdravlje je stabilno ali vodite računa o tome koliko i kako spavate. Osoba u znaku Lava vam daje potpunu podršku u vezi posla. 

Jarac

Situacija u krugu porodice biće stabilnija onog momenta kada vi to odlučite. Ljubavna situacija sa partnerom već neko vreme trpi zbog vaše potrebe da budete stalno tvrdoglavi i stalno u pravu. Najbolje bi bilo da otvoreno razgovarate. 

Vodolija

Danas ćete biti pod uticajem drugih ljudi koji previše se mešaju u vaš način života. Nemojte dozvoliti da drugi zloupotrebe sve ono što imate u vašem karaktera odnosno vašu dobru stranu. Mogući problemi sa spavanjem. 

Ribe 

Veoma ste tvrdoglavi i to je veliki problem kada su u pitanju odnosi u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška posebno kada je u pitanju putovanje u inostranstvo narednih nekoliko dana.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading