13:35 Poznati Živa legenda: Eva Longorija podelila urnebesan snimak dolaska na dodelu Oskara, plus šta jede pred veliki događaj
13:11 Poznati Šuška je da je ona Vilijamova ljubavnica: Da li je fatalna markiza kriva za nestanak Kejt Midlton?
12:47 Ispovesti Svim bolesnima je bio uzor: Preminuo čovek koji je živeo 70 godina u kutiji s čeličnim plućima, a sve vreme radio i pisao knjige!
12:23 Lepota i Moda Bez pantalona i grudnjak na izvolite: Slavna glumica prošetala u nikad hrabrijem izdanju, ovaj deo tela je svima privukao pažnju
11:59 Dom i saveti Cveće koje ne treba držati u kući: Ako patite od alergija, izbegavajte ove 4 sobne biljke, a sigurno imate bar jednu
11:13 Porodica Pomerajte bebine nogice: Ključno je za pravilan razvoj vašeg deteta, evo koje su vežbe najbolje
10:47 Zdravlje Sudar najžešćih bakterija i virusa: Kao u piku zimske sezone, čekaonice pune pacijenata sa ovim simptomima
10:28 Poznati Šok tvrdnja Šeron Stoun: Tražili su mi da spavam sa glavnim glumcem da bi on bio uverljiviji, Bili Boldvin van sebe
10:09 Zdravlje Važno je znati: Životni vek nakon srčanog udara je moguće produžiti, lekari savetuju i kako
09:42 Horoskop Za njih je ovo najbolji mesec u godini: Ova 2 znaka horoskopa u martu ostvaruju sve ljubavne i finansijske želje
09:13 Zdravlje Nije samo PMS: Ovo su glavni razlozi zašto se javlja tuga, evo kako da se automatski oraspoložite
08:45 Porodica Nekima je romantično, drugi se zgražavaju: Devojka objavila snimak raskošne prosidbe, ali nešto važno nedostaje
14:45 Lepota i Moda Kosa vam je već sutradan masna? Uz ovaj trik ostaje čista, bujna i do 7 dana, frizeri otkrili tajnu
14:22 Ispovesti Slikala sam muža kako grli ćerku! Kada sam bolje pogledala fotografiju, zaledila sam se, posle 2 sata stigla je jeziva dijagnoza!
13:40 Ispovesti "Bio sam u koloni smrti“: Jovo Maksić 30 godina kasnije ponovo proživljava pakao Petrovačke ceste
13:15 Dom i saveti Kako dočekati 100. rođendan? Tajna dugovečnosti krije se u jednom selu – ishrana je važna, ali presudnu ulogu ima nešto drugo
12:52 Porodica Novogodišnja proslava ALTA Grupe – izuzetni rezultati i vizija novih vrednosti za klijente