14:03 Dom i saveti Kako se pere voće? Mnogi ga potapaju u rastvor sode bikarbone, ali to nije zamena za ovu stvar
13:48 Horoskop Stiže nam pun Mesec u Vodoliji: Dobro će prodrmati sve znakove, o ova 4 će napraviti radikalne poteze i staviti tačku na ljubavni odnos
13:44 Poznati Au, jezivo! Izgoreo je od botoksa! Ljudi napali Breda Pita da se deformisao, a onda je krenulo brutalno čerečenje njegove devojke
13:24 Poznati "Da li treba zvati policiju zbog ovoga!?" Javnost zgrožena šta je Kim Kardašijan dozvolila svojoj ćerci (12) - "ima li ona roditelje?"
13:04 Lepota i Moda Proglašena najlepša žena na svetu: Nauka kaže da je njen božanski izgled najbliži savršenstvu
12:45 Dom i saveti Stručnjaci savetuju: Ovog meseca obavezno stavite providnu foliju na prozore – evo i zbog čega
12:26 Ispovesti Skoro 10 godina je lagala muža: Nije ni slutila da će otkriti istinu jer je plan bio savršen, ali onda je ćerka sve pokvarila
12:02 Poznati Najpoželjniju ženu na svetu smuvao čuveni Francuz: Od nje je stariji 10 godina, a u svetskom džet setu poznat je kao pravi mačo men!
11:40 Dom i saveti Zato oni žive preko 100 godina: Stručnjak otkrio koliko puta mesečno meso jedu ljudi koji najduže žive
11:22 Dom i saveti Najgore mesto za sušenje peškira: Tu će se lako će se ubuđati, bolje ih premestite ovde
10:57 Porodica Sin me izbacio iz kuće, a sve sam mu dala! Kada čujete šta mi je rekao, zaledićete se od tuge, samo dete može tako da vas uništi
10:36 Poznati Začepila svima usta: Komičarka se prepolovila, utegla u zavodljivu haljinu, pa onda odgovorila na dramu
21:55 Horoskop Ovan - godišnji horoskop za 2026. godinu: Napredak u karijeri vam ne gine, a početkom godine upoznaćete osobu iz snova!
21:25 Dom i saveti Da li ste probali ribu na manastirski način? Evo kako ostane sveža i narednog dana
19:55 Poznati Poznatu glumicu su tragedije slomile: Umrli joj muž i jedina ćerka - a već 48 godina čuva mračnu tajnu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. decembar: Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje