13:10 Poznati Šok transformacija Sidni Svini: 14 kilograma nestalo za manje od dva meseca – otkriva kako joj je uspelo
12:50 Poznati “Muž me je tukao, varao i zvao krava muzara”: Poznata lepotica prošla pakao, a svi su mislili da živi u bajci
12:02 Dom i saveti Voda od kiselih krastavaca je pravo blago: Obično završi u sudoperi, a kad čujete koliko je korisna više je nećete bacati
11:39 Poznati Kris Džener i Kim Kardašijan ponizile Megan Markl kao niko do sad! Da li je puklo slavno prijateljstvo?
11:19 Lepota i Moda Boja kose koja podmlađuje: Topla nijansa uklanja umor, osvežava lice i daje mladolik izgled!
10:54 Ispovesti Pronašla sam tajni telefon svog dečka: Bila sam ubeđena da me vara, ali prava istina me je "ubila u pojam"
10:35 Dom i saveti Svakog jutra se borite sa zamagljenom šoferšajbnom? Evo kako da odmaglite stakla brže nego ikada!
10:17 Dom i saveti Niži računi za struju i grejanje: Zaboravljena metoda iz 19. veka ponovo oduševljava – jednostavno i genijalno
09:57 Dom i saveti Čim napunite 50 godina, zaboravite na ovu hranu: Od nje hormoni divljaju, salo se taloži i oštećuje mozak
09:35 Dom i saveti Što više listova, to više novca donosi: Sipajte dva sastojka i napredovaće kao luda
09:05 Dom i saveti Energetska bomba za ceo dan: Jednu stvar dodajte u jutarnju kafu, smanjićete umor i osećaj gladi
08:44 Dom i saveti Kuća će vam mirisati na čistoću i luksuz: Poprskajte nameštaj ovim i gledajte magiju
18:55 Poznati Vratila Holivud u 1996. godinu: Ćerka poznate glumice ostavila bez daha u haljini koju je njena mama nosila pre 30 godina
17:55 Zdravlje Gubitak apetita koji je promenio sve: Ena (58) se jednog dana probudila umorna, a onda je saznala zastrašujuću dijagnozu
17:25 Poznati Pukla istina! Evo zašto su zaista Megan i Hari napustili Veliku Britaniju - šokantnije je nego što se mislilo
17:10 Poznati Kajli Džener drhti od straha: Svake večeri doživljava isti horor, pozvala porodicu da je brani
16:52 Ispovesti Najveća žaljenja na samrti: Medicinska sestra otkrila otkrila šta svi žele da su učinili drugačije