17:58 Dom i saveti Kineskinje ovako čiste kuću i sve blista: Njihov trik za brisanje podova pokupi prljavštinu bolje od usisivača!
17:30 Porodica Najbolji deka na svetu: Ono što radi za unuku kad dolazi kod njega topi i najtvrđa srca!
16:47 Ispovesti Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Evo prave istine o razvodima i zašto vaš brak možda visi o koncu
16:27 Ispovesti Već 3 zime ne uključuje grejanje u stanu: Tvrdi da joj nije hladno, a evo kako se ova žena greje
15:53 Poznati Na pola puta do 100-ke: Muž Kortni Kardašijan proslavio 50. rođendan, sve je bilo na mestu osim torte
15:32 Poznati "Nos mi je uništen, jedva dišem!": Ćerka Majkla Džeksona pokazala užasne posledice dugogodišnjeg drogiranja, jezivo je!
15:18 Dom i saveti Rernu treba zagrejati pre pečenja?! Mnogi prave 1 grešku, a ne znaju da je to veoma loše za zdravlje
15:01 Poznati "Srećnija bih bila da sam rodila psa, nego to": Najlepša glumica bila je majka iz pakla, sin joj se brutalno osvećuje za godine agonije!
14:41 Dom i saveti Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Kad čujete šta kažu nutricionisti sve će nam biti jasnije
14:29 Porodica Momak (31) je pozvao komšinicu (89) da živi sa njim: Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog
21:55 Horoskop Ovan - godišnji horoskop za 2026. godinu: Napredak u karijeri vam ne gine, a početkom godine upoznaćete osobu iz snova!
21:25 Dom i saveti Da li ste probali ribu na manastirski način? Evo kako ostane sveža i narednog dana
19:55 Poznati Poznatu glumicu su tragedije slomile: Umrli joj muž i jedina ćerka - a već 48 godina čuva mračnu tajnu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 20. decembar: Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje