16:54 Ispovesti Ostavio je kao u onom vicu: „Milan me poljubio pre odlaska u prodavnicu i više se nije vratio, nestao je kao duh!“
14:50 Porodica Svadba je trajala 10 dana: Lepotica sa Balkana se udala za najzgodnijeg princa, a venčanje je bilo kao iz bajke!
12:05 Porodica Svadba se pretvorila u pakao: Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog!
21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
16:42 Porodica „Nikome to ne bih preporučila!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana
21:20 Ispovesti „Srce mi se slomilo“: Devojka kaže da je naučila važnu životnu lekciju, ispričala je svoje iskustvo i rasplakala ljude
22:00 Porodica Otkrila ženama kako joj to uspeva: Ima 140 kilograma, a zavede svakog muškarca kojeg poželi!
15:35 Ispovesti „Rekao je da ima penziju 1.300 evra, auto i kuću“: Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu
19:42 Porodica Snimak ove svadbe je videlo 8,5 miliona ljudi: Mladoženja je šokirao goste, mlada u zemlju propala od blama!
17:43 Ispovesti „Koristila sam kontracepciju i nisam imala stomak“: Saznala da je trudna tek kada je zbog jakih bolova otišla u bolnicu
13:24 Ispovesti Pronašao rešenje: Žena je izgubila pamćenje u saobraćajnoj nesreći, a ono što je njen muž uradio će vas rasplakati
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
09:35 Dom i saveti Uz jednu caku paradajz će iznova i iznova da rađa do kasne jeseni: Plod će biti krupniji, sočniji i ukusniji
09:02 Horoskop Najšarmantniji frajeri se rađaju u ova 2 astro znaka: Nijedna žena nije imuna na njih, pravi su alfa mužjaci
08:30 Dom i saveti Piće koje u avionu treba izbegavati u širokom luku: Stjuardesa upozorila putnike da nikada ne treba da ga naručuju
08:02 Lepota i Moda Ulje koje čini čuda za lice: Zateže kožu i ublažava bore, izgledaćete 10 godina mlađe!
22:02 Horoskop Konačno i njima da krene: Ova 3 znaka će u četvrtak, 19. juna dobiti poklone koje zaslužuju, sreća ih neće zaobići