21:42 Ispovesti „Bila sam besna kao ris!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila
16:42 Porodica „Nikome to ne bih preporučila!“ Pobegla od kuće i udala se za momka koga je poznavala samo 13 dana
21:20 Ispovesti „Srce mi se slomilo“: Devojka kaže da je naučila važnu životnu lekciju, ispričala je svoje iskustvo i rasplakala ljude
22:00 Porodica Otkrila ženama kako joj to uspeva: Ima 140 kilograma, a zavede svakog muškarca kojeg poželi!
15:35 Ispovesti „Rekao je da ima penziju 1.300 evra, auto i kuću“: Upoznali se na Fejsbuku, živeli zajedno, a onda je saznala šokantnu istinu
19:42 Porodica Snimak ove svadbe je videlo 8,5 miliona ljudi: Mladoženja je šokirao goste, mlada u zemlju propala od blama!
17:43 Ispovesti „Koristila sam kontracepciju i nisam imala stomak“: Saznala da je trudna tek kada je zbog jakih bolova otišla u bolnicu
13:24 Ispovesti Pronašao rešenje: Žena je izgubila pamćenje u saobraćajnoj nesreći, a ono što je njen muž uradio će vas rasplakati
14:45 Ispovesti Slučajan susret promenio je sve: „Digla sam ruke od ljubavi, a onda se pojavio on i spasio me od samoće i nemaštine“
15:44 Porodica "Tri godine izigravam idiota": Evo zašto je jedan momak besno šrafcigerom lomio katanac sa Mosta ljubavi u Vrnjačkoj Banji
20:21 Ispovesti „Želela sam taj prsten“: Tinejdžerska ljubav je bila jaka, a posle 63 godine usledio je udarac sudbine
16:40 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore