18:10 Porodica Veridba o kojoj svi pričaju: Zaprosio devojku na ulici, kleknuo pred svima, a zbog njenog ponašanja se ljudi danima svađaju
17:53 Ispovesti Dala mu je rok godinu dana: Devojka je ucenila dečka da će ga ostaviti ako ovo ne uradi, ljudi kažu da mnogo greši
20:46 Poznati Planirala je avanture, ali se onda pojavio dečko 14 godina mlađi od nje: Znate li kako je počela ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovića?
14:14 Poznati Vidi se da je voli, a svi se čude što je s njom: Kijanu Rivs se pojavio s devojkom na moto-trci, nisu skrivali zaljubljenost
16:02 Lepota i Moda Počeli su vezu dok je još bio u braku? Zaboravljena ljubavna priča holivudskog zavodnika Toma Kruza
15:15 Poznati Najlepša teniserka zavela najboljeg frajera: Ana Kurnjikova posvetila ljubavnu poruku pevaču, sve pršti od osećanja
12:15 Porodica „Nikad nisam bila srećnija“: Udala se posle 2 dana za muškarca koga je upoznala na internetu, ali to nikome nije rekla
14:06 Ispovesti „Imam 55 godina i trudna sam s momkom koji ima 24“: Starija žena i mlađi muškarac zaprepastili svojom odlukom
17:20 Poznati Zahteva ovaj broj intimnih odnosa: Dženifer Lopez naterala Bena da potpiše ugovor sa 4 neverovatna pravila
15:36 Porodica Slatka osveta umesto torte: „Na svadbi, pred gostima, pročitala sam poruke koje je slao ljubavnici“
15:58 Porodica „Kad radiš ovo, ljubavni život ti cveta“: Mirko ima 60 godina i zaveo je duplo mlađu ženu, dao je savet svim muškarcima
15:08 Ispovesti „Zamalo da povratim“: Devojka je uhvatila dečka u prevari, i to za vreme spektakularne prosidbe!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore