14:30 Ispovesti Otišla u Afriku posle 7 dana veze: Kristina je zbog ljubavi prema Semu napustila sve, ali mnogi je osuđuju
21:25 Ispovesti „Od mene ne očekuj intimnost“: Pismo koje je Ajnštajn napisao Milevi šokiralo ljude, njegovi zahtevi su neverovatni
19:00 Porodica Jedni ga kritikuju, drugi podržavaju: „Nisam hteo devojci da platim večeru jer nije bila zgodna kao na slikama sa Instagrama“
18:10 Porodica Veridba o kojoj svi pričaju: Zaprosio devojku na ulici, kleknuo pred svima, a zbog njenog ponašanja se ljudi danima svađaju
17:53 Ispovesti Dala mu je rok godinu dana: Devojka je ucenila dečka da će ga ostaviti ako ovo ne uradi, ljudi kažu da mnogo greši
20:46 Poznati Planirala je avanture, ali se onda pojavio dečko 14 godina mlađi od nje: Znate li kako je počela ljubavna priča Goce Tržan i Raše Novakovića?
14:14 Poznati Vidi se da je voli, a svi se čude što je s njom: Kijanu Rivs se pojavio s devojkom na moto-trci, nisu skrivali zaljubljenost
16:02 Lepota i Moda Počeli su vezu dok je još bio u braku? Zaboravljena ljubavna priča holivudskog zavodnika Toma Kruza
15:15 Poznati Najlepša teniserka zavela najboljeg frajera: Ana Kurnjikova posvetila ljubavnu poruku pevaču, sve pršti od osećanja
12:15 Porodica „Nikad nisam bila srećnija“: Udala se posle 2 dana za muškarca koga je upoznala na internetu, ali to nikome nije rekla
14:06 Ispovesti „Imam 55 godina i trudna sam s momkom koji ima 24“: Starija žena i mlađi muškarac zaprepastili svojom odlukom
17:20 Poznati Zahteva ovaj broj intimnih odnosa: Dženifer Lopez naterala Bena da potpiše ugovor sa 4 neverovatna pravila
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
21:27 Lepota i Moda Prošle godine ih svi mrzeli, a ove opšta pomama za njima: Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta
21:04 Dom i saveti Cvetaće non-stop, do kraja leta biće bujne: Evo koji rastvor vole muškatle, dodajte ga pri svakom zalivanju
20:35 Poznati Ju! Vidi ti Ivančicu: Trampova naslednica se skinula u kupaći, svi gledaju samo jedno, komentari pljušte
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se