11:24 Ispovesti Procvetala posle razvoda, ali bukvalno! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje!
16:00 Ispovesti Nije verovala u ljubav: „Do 32. godine se nisam poljubila, niti sam išla na ljubavne sastanke“
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
18:29 Poznati Fudbaler otišao u publiku zbog nje: Svi pričaju o njihovom strastvenom poljupcu na utakmici
16:50 Poznati Objavila raskid? Pričala je da imaju odnose 4 puta dnevno, ali to izgleda nije bilo dovoljno da opstanu
13:58 Porodica Devojka nije imala odnose dok se nije udala: „Volela bih da sam ovo znala pre prve bračne noći“
18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
14:24 Porodica Zabavili ceo internet: Baka i deka nikako da ukapiraju šta ćerka i unuk žele da im saopšte
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore