18:38 Porodica Zbog nje se ceo internet svađa: Devojka (30) napisala 14 razloga zbog kojih ne želi da ima dete
17:48 Porodica Ona ga samo iskorišćava: „Moj tata čeka bebu sa mojom drugaricom, a sve su krili od mene!“
14:21 Poznati Bila je najfatalnija glumica, ali sreće u ljubavi nije imala: Tanju Bošković je muškarac njenog života ostavio na najbrutalniji način
11:24 Ispovesti Procvetala posle razvoda, ali bukvalno! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje!
16:00 Ispovesti Nije verovala u ljubav: „Do 32. godine se nisam poljubila, niti sam išla na ljubavne sastanke“
12:54 Ispovesti Nije više mogla da izdrži pritisak: „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me iznenadilo“
18:29 Poznati Fudbaler otišao u publiku zbog nje: Svi pričaju o njihovom strastvenom poljupcu na utakmici
16:50 Poznati Objavila raskid? Pričala je da imaju odnose 4 puta dnevno, ali to izgleda nije bilo dovoljno da opstanu
13:58 Porodica Devojka nije imala odnose dok se nije udala: „Volela bih da sam ovo znala pre prve bračne noći“
18:19 Porodica Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!
16:44 Ispovesti Mladina kuma otkrila groznu tajnu: „Ne znam da li da joj kažem, ne bih htela da se to desi meni“
10:25 Horoskop Astro udar u naredna 72 sata: Škorpije na ivici sloma, Rakovi u suzama, Bikovi ne znaju gde udaraju…
09:35 Dom i saveti Uz jednu caku paradajz će iznova i iznova da rađa do kasne jeseni: Plod će biti krupniji, sočniji i ukusniji
09:02 Horoskop Najšarmantniji frajeri se rađaju u ova 2 astro znaka: Nijedna žena nije imuna na njih, pravi su alfa mužjaci
08:30 Dom i saveti Piće koje u avionu treba izbegavati u širokom luku: Stjuardesa upozorila putnike da nikada ne treba da ga naručuju