14:48 Poznati Svi kažu da izgleda kao da mu je mama: Kijanu Rivs i njegova devojka privukli veliku pažnju na crvenom tepihu
12:30 Poznati Oni se vole i baš ih briga šta ljudi pričaju: Monika Beluči i Tim Barton nisu skidali ruke jedno s drugog u restoranu
10:55 Porodica „Beži od njega koliko te noge nose“! Ono što je mladoženja uradio na svadbi zapanjilo je ljude koji su videli snimak
19:03 Porodica "Da li ga je neko video?": Žena objavila da traži muža, ostavio nju i decu i promenio broj telefona, svi se dali u potragu
12:54 Ispovesti Manekenka nagrdila jači pol: „Spavala sam sa 500 muškaraca i svi prave ovu grešku u krevetu“
17:20 Ispovesti “Velika porodica nije za svakoga“: Sara je rodila 14-oro dece, pola života je bila trudna i kaže da joj ništa ne pada teško
16:18 Ispovesti Devojka ogolila dušu pred celim svetom: „Imam 33 godine, još uvek sam nevina i ne stidim se zbog toga“
12:49 Poznati Progovorio i njen muž: Glumica plakala zbog razvoda, ali nije ni ona cvećka, evo šta mu je pred svima uradila
18:35 Porodica Aleksandra pati zbog zlih ljudi: „Ja sam bucka, a imam zgodnog muža, pa svi ovo pričaju o nama"
16:19 Porodica Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“
12:12 Porodica Nikada to neće sebi oprostiti: Novopečeni tata je greškom uzeo tuđu bebu iz bolnice i poneo kući!
20:27 Porodica Koga ovo ne bi naljutilo? Mladoženja napisao poruku na cipelama, a mladi pao mrak na oči
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
21:27 Lepota i Moda Prošle godine ih svi mrzeli, a ove opšta pomama za njima: Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta
21:04 Dom i saveti Cvetaće non-stop, do kraja leta biće bujne: Evo koji rastvor vole muškatle, dodajte ga pri svakom zalivanju
20:35 Poznati Ju! Vidi ti Ivančicu: Trampova naslednica se skinula u kupaći, svi gledaju samo jedno, komentari pljušte
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se