19:03 Porodica "Da li ga je neko video?": Žena objavila da traži muža, ostavio nju i decu i promenio broj telefona, svi se dali u potragu
12:54 Ispovesti Manekenka nagrdila jači pol: „Spavala sam sa 500 muškaraca i svi prave ovu grešku u krevetu“
17:20 Ispovesti “Velika porodica nije za svakoga“: Sara je rodila 14-oro dece, pola života je bila trudna i kaže da joj ništa ne pada teško
16:18 Ispovesti Devojka ogolila dušu pred celim svetom: „Imam 33 godine, još uvek sam nevina i ne stidim se zbog toga“
12:49 Poznati Progovorio i njen muž: Glumica plakala zbog razvoda, ali nije ni ona cvećka, evo šta mu je pred svima uradila
18:35 Porodica Aleksandra pati zbog zlih ljudi: „Ja sam bucka, a imam zgodnog muža, pa svi ovo pričaju o nama"
16:19 Porodica Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“
12:12 Porodica Nikada to neće sebi oprostiti: Novopečeni tata je greškom uzeo tuđu bebu iz bolnice i poneo kući!
20:27 Porodica Koga ovo ne bi naljutilo? Mladoženja napisao poruku na cipelama, a mladi pao mrak na oči
18:36 Poznati Niko nije znao da čeka bebu: Kameron Dijaz se porodila u 51. godini, a trudnoću je krila od svih
12:26 Ispovesti „Svaki koristi svoju“: Devojka ima dve vagine i viđa se sa dva momka istovremeno, kaže da tako nikoga ne vara!
16:00 Ispovesti Ne misli da radi nešto loše: Žena uvek vara partnera kad je na odmoru, kaže da se to u inostranstvu ne računa
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore