Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : ljubavna priča

irina šajk
09:15 Poznati

Ko će nju zadovoljiti? Jedna od najlepših žena sveta traži novog dečka, ali ima 3 neverovatna uslova

svadba
13:20 Porodica

„Kuma je sela mladoženji u krilo i gurnula ruku u pantalone!“ Momak je opisao najčudniju svadbu na kojoj je bio, i dalje je šokiran

kijanu rivs sa devojkom
14:48 Poznati

Svi kažu da izgleda kao da mu je mama: Kijanu Rivs i njegova devojka privukli veliku pažnju na crvenom tepihu

monika beluči
12:30 Poznati

Oni se vole i baš ih briga šta ljudi pričaju: Monika Beluči i Tim Barton nisu skidali ruke jedno s drugog u restoranu

mlada
10:55 Porodica

„Beži od njega koliko te noge nose“! Ono što je mladoženja uradio na svadbi zapanjilo je ljude koji su videli snimak

žena
19:03 Porodica

"Da li ga je neko video?": Žena objavila da traži muža, ostavio nju i decu i promenio broj telefona, svi se dali u potragu

žena
12:54 Ispovesti

Manekenka nagrdila jači pol: „Spavala sam sa 500 muškaraca i svi prave ovu grešku u krevetu“

sara
17:20 Ispovesti

“Velika porodica nije za svakoga“: Sara je rodila 14-oro dece, pola života je bila trudna i kaže da joj ništa ne pada teško

žena
16:18 Ispovesti

Devojka ogolila dušu pred celim svetom: „Imam 33 godine, još uvek sam nevina i ne stidim se zbog toga“

tori speling
12:49 Poznati

Progovorio i njen muž: Glumica plakala zbog razvoda, ali nije ni ona cvećka, evo šta mu je pred svima uradila

žena
18:35 Porodica

Aleksandra pati zbog zlih ljudi: „Ja sam bucka, a imam zgodnog muža, pa svi ovo pričaju o nama"

svadba
16:19 Porodica

Razvela se posle 2 dana braka: „Obećao je da neće to da radi, ali nije izdržao, kako da mu verujem?“

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

watch-icon

Preporučujemo

božićna pšenica
19:05 Porodica

Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

ljudi
18:10 Porodica

Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji

konj
17:45 Horoskop

Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

žena
16:59 Porodica

„Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.