11:20 Ispovesti Nisu ZNALI da je trudna, pa su ZANEMELI: Viktorija se ovako pojavila sa BEBOM ispred kuće svojih RODITELJA
15:40 Porodica Bilo je NADREALNO: Spremala se za POROĐAJ, ali ovo nije očekivala, svi su ostali u ŠOKU!
14:25 Poznati Umrli su pod istim MISTERIOZNIM okolnostima: Smrt slavne GLUMICE i njenog supruga i dalje intrigira svet, a njen brat tvrdi da je u pitanju — UBISTVO
11:05 Ispovesti Jeziva smrt mlade TRUDNICE: Ostavili su je da prirodnim putem rodi MRTVU BEBU, a onda je brzo PREMINULA zbog opasne INFEKCIJE
13:23 Ispovesti Nikada nije dobila MENSTRUACIJU: Sa samo 15 godina je ušla u MENOPAUZU, a onda je otkrila JEZIVU istinu
10:28 Ispovesti Doktor se nije kupao PET godina: Njegovi rezultati su ŠOKANTNI, evo kako mu je KOŽA izgledala
21:40 Porodica Hipi roditelji su svom sinu dali 28 imena: "Bila su to drugačija vremena, čak smo delili i partnere"
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:37 Ispovesti Bila je na SAMRTNIČKOJ postelji: Očajni MUŽ je podelio MOLBU, a potpuni stranac mu je promenio ŽIVOT
19:00 Ispovesti "Mogla si da držiš noge SKUPLJENE": Za godinu dana rodila je TROJE dece, a sada je SAMOHRANA majka koja se bori sa raznim UVREDAMA
08:05 Poznati "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje
21:40 Poznati Anđelina Džoli je bivša snaja iz pakla: Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa"
21:15 Horoskop Datum venčanja utiče na sudbinu vašeg braka: Evo u kojim slučajevima označava propast, a u kojima će samo "teći mled i mleko"
20:49 Poznati "Možete mi uzeti bilo šta drugo, ali majčinstvo ne": Anđelina Džoli progovorila o svojoj deci sa kojima je izuzetno vezana
20:34 Zdravlje Dragan Marković Palma je bolovao od ove teške bolesti: Pre nekoliko meseci saznao strašnu dijagnozu
20:23 Ispovesti Naručila ogrlicu sa Temu-a, ali kad je stigao paket zanemela je od užasa: Umesto prelepog nakita, videla pravu grozotu!