11:15 Poznati Povraćala sam krv, ali još uvek nisam bila dovoljno bolesna: Popularna glumica otvorila DUŠU i ispričala sve o teroru "DIZNIJEVE ŠTALE"
09:31 Ispovesti "Volim jesen, to je sezona izdaje": Li smatra sebe PROFESIONALNOM LJUBAVNICOM, a kada vidite sa koliko muškaraca je "spavala", zavrteće vam se u glavi
19:25 Ispovesti Doji PETOGODIŠNJEG SINA i nema nameru da prestane: Govore joj da je BOLESNA, a ona ima OBJAŠNJENJE
09:28 Porodica "Samo je čudno HRKALA": Ovako je TINEJDŽERKA majku spasila od sigurne SMRTI, mnogi ne bi primetili OPASNOST
19:15 Ispovesti Svaki dan je jela voće koje svi OBOŽAVAMO, pa umalo ostala bez NOGE: Kad se formirao krvni ugršak jedva je izvukla živu GLAVU
10:30 Ispovesti Ovako se ponaša SVEKRVA iz PAKLA: Ostavili su joj psa na ČUVANJE, a kad čujete šta je ona URADILA neće vam biti dobro
18:40 Ispovesti Deka ima 99 GODINA i rešio je da se razvede od ŽENE (96): Tajna je SKRIVANA 60 godina, nije mogao da izdrži više
11:05 Ispovesti Osmogodišnji sin mi je SPASIO život: Evo šta je uradio kad sam se SRUŠILA, zapanjena sam njegovom HRABROŠĆU
19:37 Ispovesti Našao FOTOGRAFIJU staru 117 godina i momentalno se SLEDIO: Sličnost je bila NEVEROVATNA, promenilo se sve u šta je verovao
12:09 Ispovesti Njoj je na RAČUN slučajno leglo DESET MILIONA: San se pretvorio u KOŠMAR, ono što se posle DESILO nikoga nije ostavilo RAVNODUŠNIM
08:30 Ispovesti Želela je da smuva MILIONERA: Nećete verovati šta se desilo kad joj je to na kraju pošlo za rukom!
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini
09:02 Zdravlje Kažu da je bolje od kafe: Ovo piće važi za njenu zdraviju zamenu, piju ga svi redom, ali ovo ne znaju
08:30 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu imaju 3 pravila: Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje
21:40 Poznati Anđelina Džoli je bivša snaja iz pakla: Roditelji Breda Pita sad kunu dan kad su je upoznali, a nekada su je "dizali u nebesa"