12:58 Ispovesti Pas nanjušio da sa BEBOM nešto nije u redu: "Delovalo je kao obična PREHLADA, a onda se preko noći sve pretvorilo u HOROR
15:37 Ispovesti Mislila je da je upoznala savršenog MUŠKARCA: Nakon TRI izlaska dobila je JEZIVU poruku na FEJSBUKU
13:32 Ispovesti Verenik me je varao sa prvom KOMŠINICOM: Da nevolja bude GORA, saznala sam za PRELJUBU dan nakon što sam mu rodila DETE
11:23 Ispovesti Jeziva TRAGEDIJA: Muž i ŽENA umrli u razmaku od MESEC dana, iza njih je ostalo dvoje male dece, ovo je razlog TRAGIČNE smrti
12:09 Ispovesti Poštarki preti ZATVOR: Preko 1.000 pošiljki nije isporučila, a njena opravdanja pred sudom su jako BIZARNA
21:32 Ispovesti Videla sam njegove prestravljene oči, nije mogao da izgovori ni reč: U poslednjem trenurku je SPASILA život svom sinu, a sada upozorava RODITELJE
09:30 Zdravlje GOJILA se i spavala, a najbliži su je OPTUŽILI da je lenja i DEPRESIVNA: Slomili su se kada su saznali JEZIVU istinu
08:30 Porodica Influenserka OTKRIVA cenu bolničkih USLUGA nakon POROĐAJA: "Odrali su me, skinuli su mi KOŽU s leđa, VAZDUH su mi NAPLATILI"
23:00 Ispovesti "Svake NEDELJE imam novog FRAJERA": Upoznajte devojku koja je zavisna od AFERA i kaže da nikada nikome neće biti VERNA
15:09 Ispovesti Eni ima NAJVEĆE grudi na svetu i drži Ginisov rekord 13 godina: Teške su preko 50 kg, a zbog njih dobija JEZIVE komentare
20:30 Poznati Imala je TRI moždana udara, menažer je ZLOSTAVLJAO: Pevačica je sada PREPOROĐENA i izgleda nikad BOLJE
13:40 Ispovesti Neverovatna LJUBAVNA priča: "Dečko je lagao koliko mu je godina, sve dok nisam pristala da se UDAM za njega"
20:25 Ispovesti Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem
19:54 Dom i saveti Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!
19:24 Horoskop Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem