Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Ispovest

Na bizaran NAČIN mladoženja je stigao do OLTARA: Jedan DETALJ je bio JEZIV, gosti su se pitali da li su došli na SVADBU ili SAHRANU
12:05 Ispovesti

Na bizaran NAČIN mladoženja je stigao do OLTARA: Jedan DETALJ je bio JEZIV, gosti su se pitali da li su došli na SVADBU ili SAHRANU

Nisam znala da sam TRUDNA dok nisam otišla u TOALET: Sve se odigralo jako brzo, mislila sam da HALUCINIRAM
08:50 Porodica

Nisam znala da sam TRUDNA dok nisam otišla u TOALET: Sve se odigralo jako brzo, mislila sam da HALUCINIRAM

Kažu da je ovo najlepša LJUBAVNA priča HOLIVUDA: Glumac koga su zbog ULOGA prozvali LUDAKOM veran je svojoj ženi 59 godina
22:25 Poznati

Kažu da je ovo najlepša LJUBAVNA priča HOLIVUDA: Glumac koga su zbog ULOGA prozvali LUDAKOM veran je svojoj ženi 59 godina

Otišla sam na SAHRANU i shvatila da je moj BRAK iluzija: Zbog JEDNE stvari, razvela sam se od MUŽA dve godine kasnije
17:52 Ispovesti

Otišla sam na SAHRANU i shvatila da je moj BRAK iluzija: Zbog JEDNE stvari, razvela sam se od MUŽA dve godine kasnije

Julija vodi dvostruki ŽIVOT: Danju je LEKAR, a noću je nikada ne biste PREPOZNALI (VIDEO)
14:47 Ispovesti

Julija vodi dvostruki ŽIVOT: Danju je LEKAR, a noću je nikada ne biste PREPOZNALI (VIDEO)

"Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje
13:19 Ispovesti

"Nije je bilo, IZBEZUMILA sam se!": Verenik je napravio NEOPROSTIV potez u kom ga je podržala MAJKA, a mlada odmah OTKAZALA venčanje

Aleksanda je celo TELO prekrila TETOVAŽAMA: Majka TROJE DECE  sada je pokazala kako je ranije IZGLEDALA i sve se pitaju samo JEDNO!
11:22 Ispovesti

Aleksanda je celo TELO prekrila TETOVAŽAMA: Majka TROJE DECE sada je pokazala kako je ranije IZGLEDALA i sve se pitaju samo JEDNO!

bolnica
10:00 Porodica

Otišla na rutinsku proceduru, a završila na intenzivnoj nezi: Ono što je zadesilo ovu četrdesetogodišnjakinju, retko ko da preživi

Tinejdžerka je pronašla MAMINU odeću iz mladosti: Kad je shvatila koliko je OSKUDNA nije mogla da dođe sebi (VIDEO)
08:00 Ispovesti

Tinejdžerka je pronašla MAMINU odeću iz mladosti: Kad je shvatila koliko je OSKUDNA nije mogla da dođe sebi (VIDEO)

Žena se porodila USRED večere sa PRIJATELJIMA: Gosti NISU imali pojma šta se događa, ovako je to sakrila od njih
21:00 Ispovesti

Žena se porodila USRED večere sa PRIJATELJIMA: Gosti NISU imali pojma šta se događa, ovako je to sakrila od njih

DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE
20:07 Porodica

DOKTORI za roditeljstvo: U Srbiji se u VASPITANJE dece najbolje razumeju oni koji ih NEMAJU, a evo koliko to iritira OČEVE I MAJKE

Toaleti su bili UŽASNI, a o tamponima sam mogla da SANJAM: Kajli je provela više od 800 dana u iranskom zatvoru, a sada je ispričala o tom PAKLU
18:30 Ispovesti

Toaleti su bili UŽASNI, a o tamponima sam mogla da SANJAM: Kajli je provela više od 800 dana u iranskom zatvoru, a sada je ispričala o tom PAKLU

1 2 ... 78 79 80 81 82 83 84 ... 135 136
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žena
19:54 Dom i saveti

Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!

struja
17:57 Dom i saveti

Račun za struju će biti 30% niži ako ovo uradite: Isključujte 3 uređaja koja troše kao ludi i kad ne rade

Shutterstock/Valery Evlakhov
17:05 Dom i saveti

Ovo voće najbrže obara holesterol: Uvedite ga u jelovnik svakog dana i pogledajte kako utiče na masnoće u krvi

luk
15:54 Dom i saveti

Gde crni luk najduže ostaje svež i ne proklijava? Uz ovaj trik može trajati i do 3 meseca

led
15:14 Dom i saveti

Nećete se ni pokliznuti: Jednostavan trik za hodanje po ledu koji su primenjivale naše bake

watch-icon

Preporučujemo

novac
21:54 Horoskop

Bogatstvo vam je suđeno: Ovih 6 datuma rođenja donose velike pare kad-tad u životu!

mačka
21:24 Porodica

Ako vam mačka dođe na prag, ne terajte je: Veruje se da vam se sprema velika promena!

muškarac
20:54 Porodica

„Uhvatio sam ženu s ljubavnikom“: Prevareni muž se izjadao i rasplakao ljude!

cipele
20:25 Ispovesti

Naručila sam divne cipele sa Temua: Kad su stigle, nisam znala da li da plačem ili da se smejem

žena
19:54 Dom i saveti

Trik za brisanje prašine iz muzeja: Stavite kap ovog sredstva u vodu, trunka neće pasti 10 dana!

horoskop
19:24 Horoskop

Dnevni horoskop za petak 12. decembar: Bika muči ljubav, tajna Device se otkriva, Lav rešava problem

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.