11:45 Poznati Ona je bila SUPARNICA Silvane Armenulić koju je pevačica pretukla: Fatalna Beograđanka s kojom je teniser imao AFERU tri godine
11:09 Poznati Tajna stara 25 godina otkrivena tokom SUĐENJA za njeno ubistvo: Priča o slavnoj glumici kojoj je sin zabio nož u leđa
13:50 Ispovesti Zatekla muža u PREVARI pa napravila SCENU na sred ulice: Kada je čula sa kim je VARA, poludela je od besa i uzela kamen u ruke
20:00 Ispovesti Bivša žena je OVO poručila BUDUĆOJ: "Slomljeno mi je srce, imaćeš život kakav sam ja oduvek želela"
18:00 Poznati Terezu Kesoviju život nije mazio: Majka joj umrla kad je rodila, onda su se tragedije samo nizale
18:30 Ispovesti Njena priča je FILMSKA: Ispovest devojke koja je ostavila muža zbog KUMA i to na dan njihovog VENČANJA
11:59 Poznati Glumca su umotali u NOVINE jer nisu imali za ĆEBE: Kada se rodio, roditelji ništa nisu imali, a sada je on jedan od NAJPLAĆENIJIH u industriji
08:45 Ispovesti "Imam 35 godina i DEVICA sam, ne mogu da nađem LJUBAV": Žena tvrdi da su RODITELJI krivi, a evo kakvi joj se MUŠKARCI sada javljaju
17:20 Ispovesti Ona ima 22 a on 57 godina i RAZLIKA im uopšte ne smeta: Njegova ćerka hoće da je "UBIJE" ali oni se ne obaziru!
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:35 Poznati Odrastao u BEDI, a sa 12 saznao da mu je OTAC UBICA: Jedan od NAJPLAĆENIJIH je glumaca, život ga NIKAKO nije mazio
18:30 Ispovesti Lekari su im rekli da odustanu od ŽELJE za potomstvom: Uprkos prognozama, oni danas imaju TROJE dece i žive svoj SAN
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale