Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : životna priča

Indira Radić se više od decenije ne javlja PORODICI: Prodaje očevu kuću, a njen rođak otkrio sve detalje!
10:10 Poznati

Indira Radić se više od decenije ne javlja PORODICI: Prodaje očevu kuću, a njen rođak otkrio sve detalje!

Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU
15:45 Poznati

Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU

Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno
20:30 Porodica

Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno

BERČEK živi život kao iz FILMA: Zbog neuhranjenosti nije uspeo da upiše vojnu ŠKOLU, dva puta je stao na "LUDI" kamen, a sve je šokirao kada je izneverio ĆERKU
21:05 Poznati

BERČEK živi život kao iz FILMA: Zbog neuhranjenosti nije uspeo da upiše vojnu ŠKOLU, dva puta je stao na "LUDI" kamen, a sve je šokirao kada je izneverio ĆERKU

Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA
15:40 Poznati

Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA

Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ
15:50 Ispovesti

Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ

Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje
11:00 Poznati

Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje

"Kao da sam u filmu La Dolče Vita": Priča o Amerikancu koji je kupio kartu u jednom smeru i to za Beograd
18:11 Ispovesti

"Kao da sam u filmu La Dolče Vita": Priča o Amerikancu koji je kupio kartu u jednom smeru i to za Beograd

POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!
16:48 Ispovesti

POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!

BAKA DESANKA ČETIRI DECENIJE ŽIVI U MRAKU: Ona je ratno siroče, dete Kozare, sama je, svaki dan plače i nema ko da je čuje!
15:56 Ispovesti

BAKA DESANKA ČETIRI DECENIJE ŽIVI U MRAKU: Ona je ratno siroče, dete Kozare, sama je, svaki dan plače i nema ko da je čuje!

1 2 3 4 5 6 7 8
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Venus flytrap
09:17 Dom i saveti

Nećete više morati loviti mušice po stanu: Zasadite ovu biljku i zaboravite na sve muke sa insektima

žena
08:57 Dom i saveti

Škodi vam klima: Evo kako da izbegnete glavobolju, ušinut vrat, zapušene sinuse

Majkl Medsen
07:45 Dom i saveti

Nastupa iznenada i bez upozorenja: Ovo je uzrok smrti Majkla Medsena, pronađen mrtav u svom stanu

žena
21:17 Dom i saveti

Kako da klima manje troši struju? Električar Rade otkriva na koliko stepeni treba da se podesi

žena
20:51 Dom i saveti

Kako prepoznati zrelu lubenicu? Jedan znak garantuje da ćete kupiti slatku kao šećer, i bez probanja!

watch-icon

Preporučujemo

Barbara Bobak
10:27 Poznati

I ne, nisu rigorozne dijete nego "normalno mršavljenje": Evo kako je Barbara Bobak smršala 5 kilograma, nema izgladnjavanja

Printscreen/Instagram/ddlovato
10:03 Lepota i Moda

Puder na licu i kad je +40: Evo kako da vam šminka ostane na mestu bez obzira na vrućinu

doktor erik rim
09:40 Zdravlje

A, nije slanina: Kardiolozi tvrde da su ove 3 namirnice mogu naglo da zaustave srce

Venus flytrap
09:17 Dom i saveti

Nećete više morati loviti mušice po stanu: Zasadite ovu biljku i zaboravite na sve muke sa insektima

žena
08:57 Dom i saveti

Škodi vam klima: Evo kako da izbegnete glavobolju, ušinut vrat, zapušene sinuse

Shutterstock
08:32 Ispovesti

Jetrva je ukrala ime našeg deteta: Smislili smo genijalan plan da rešimo problem, ali onda je dever umešao prste

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.