10:10 Poznati Indira Radić se više od decenije ne javlja PORODICI: Prodaje očevu kuću, a njen rođak otkrio sve detalje!
15:45 Poznati Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU
20:30 Porodica Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno
21:05 Poznati BERČEK živi život kao iz FILMA: Zbog neuhranjenosti nije uspeo da upiše vojnu ŠKOLU, dva puta je stao na "LUDI" kamen, a sve je šokirao kada je izneverio ĆERKU
15:40 Poznati Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA
15:50 Ispovesti Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ
11:00 Poznati Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje
18:11 Ispovesti "Kao da sam u filmu La Dolče Vita": Priča o Amerikancu koji je kupio kartu u jednom smeru i to za Beograd
16:48 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!
15:56 Ispovesti BAKA DESANKA ČETIRI DECENIJE ŽIVI U MRAKU: Ona je ratno siroče, dete Kozare, sama je, svaki dan plače i nema ko da je čuje!
17:59 Poznati Obrve poslale pozdrav: Majli Sajrus šokirala najnovijim izdanjem, pogledajte njen dramatičan potez
17:27 Zdravlje Vrućina udara na mozak: Zbog toga se javlja ovaj rizičan simptom, ali jedna stvar može da pomogne
17:04 Lepota i Moda Svakog leta izgorite na suncu i odmor vam presedne? Pronašli smo 3 proizvoda koja štite, garantuju bronzani ten i na popustu su!
17:00 Lepota i Moda Srpkinje su odmah nabavile ovaj komplet: Lagan i opušten, savršen za letnje šetnje, a nijansa je svima po ukusu
16:20 Dom i saveti Ne perite ih u mašini: Evo kako da očistite jastuke za baštu i vratite im miris svežin