21:05 Poznati BERČEK živi život kao iz FILMA: Zbog neuhranjenosti nije uspeo da upiše vojnu ŠKOLU, dva puta je stao na "LUDI" kamen, a sve je šokirao kada je izneverio ĆERKU
15:40 Poznati Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA
15:50 Ispovesti Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ
11:00 Poznati Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje
18:11 Ispovesti "Kao da sam u filmu La Dolče Vita": Priča o Amerikancu koji je kupio kartu u jednom smeru i to za Beograd
16:48 Ispovesti POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!
15:56 Ispovesti BAKA DESANKA ČETIRI DECENIJE ŽIVI U MRAKU: Ona je ratno siroče, dete Kozare, sama je, svaki dan plače i nema ko da je čuje!
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!