Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : životna priča

Indira Radić se više od decenije ne javlja PORODICI: Prodaje očevu kuću, a njen rođak otkrio sve detalje!
10:10 Poznati

Indira Radić se više od decenije ne javlja PORODICI: Prodaje očevu kuću, a njen rođak otkrio sve detalje!

Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU
15:45 Poznati

Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU

Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno
20:30 Porodica

Saška ima samo 16 godina, ali TRAKTOR vozi kao da je duplo starija, DRLJA njive i BALIRA seno

BERČEK živi život kao iz FILMA: Zbog neuhranjenosti nije uspeo da upiše vojnu ŠKOLU, dva puta je stao na "LUDI" kamen, a sve je šokirao kada je izneverio ĆERKU
21:05 Poznati

BERČEK živi život kao iz FILMA: Zbog neuhranjenosti nije uspeo da upiše vojnu ŠKOLU, dva puta je stao na "LUDI" kamen, a sve je šokirao kada je izneverio ĆERKU

Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA
15:40 Poznati

Retko ko se seća Lončarevićevog PRVOG nastupa: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA

Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ
15:50 Ispovesti

Na tatinom ŠEZDESETOM rođendanu žena koja je STARIJA 22 godine molila me je da VODIMO LJUBAV, a onda nas je zatekao njen MUŽ

Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje
11:00 Poznati

Ispovesti Lepe Lukić: Sa njim sam proživela PAKAO, zatekla sam ga u krevetu sa drugom ženom pa sam je golu izbacila napolje

"Kao da sam u filmu La Dolče Vita": Priča o Amerikancu koji je kupio kartu u jednom smeru i to za Beograd
18:11 Ispovesti

"Kao da sam u filmu La Dolče Vita": Priča o Amerikancu koji je kupio kartu u jednom smeru i to za Beograd

POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!
16:48 Ispovesti

POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE IZ ĐAKOVICE: Nisam se vratila da bih opet bežala – OSTAJEM OVDE!

BAKA DESANKA ČETIRI DECENIJE ŽIVI U MRAKU: Ona je ratno siroče, dete Kozare, sama je, svaki dan plače i nema ko da je čuje!
15:56 Ispovesti

BAKA DESANKA ČETIRI DECENIJE ŽIVI U MRAKU: Ona je ratno siroče, dete Kozare, sama je, svaki dan plače i nema ko da je čuje!

1 2 3 4 5 6 7 8
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

baštanska garnitura
16:20 Dom i saveti

Ne perite ih u mašini: Evo kako da očistite jastuke za baštu i vratite im miris svežin

rerna
15:30 Dom i saveti

Šteta može biti ogromna: Ako redovno ne čistite ovaj kuhinjski uređaj, rizikujete požar

zevalica
12:13 Dom i saveti

Najlepše cveće za dvorište i terasu: Krasiće ih do oktobra neobičnim izgledom, a uspeva i početnicima

švedski sto
11:15 Dom i saveti

Na letovanju ste i jedete s "all inclusive" švedskog stola? Evo šta treba da znate o jajima koja vam nude!

kada
08:57 Dom i saveti

Skida kamenac za 30 dinara kao od šale! Jedno sredstvo koje imate u kući bolje čisti od skupih proizvoda!

watch-icon

Preporučujemo

Majli SAjrus
17:59 Poznati

Obrve poslale pozdrav: Majli Sajrus šokirala najnovijim izdanjem, pogledajte njen dramatičan potez

vrućina
17:27 Zdravlje

Vrućina udara na mozak: Zbog toga se javlja ovaj rizičan simptom, ali jedna stvar može da pomogne

sunčanje
17:04 Lepota i Moda

Svakog leta izgorite na suncu i odmor vam presedne? Pronašli smo 3 proizvoda koja štite, garantuju bronzani ten i na popustu su!

Tejlor
17:00 Lepota i Moda

Srpkinje su odmah nabavile ovaj komplet: Lagan i opušten, savršen za letnje šetnje, a nijansa je svima po ukusu

jagode
16:40 Zdravlje

Ko ne sme da jede jagode: Ukoliko imate ove tegobe, morate da ih izbegavate!

baštanska garnitura
16:20 Dom i saveti

Ne perite ih u mašini: Evo kako da očistite jastuke za baštu i vratite im miris svežin

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.