08:45 Ispovesti "Imam 35 godina i DEVICA sam, ne mogu da nađem LJUBAV": Žena tvrdi da su RODITELJI krivi, a evo kakvi joj se MUŠKARCI sada javljaju
17:20 Ispovesti Ona ima 22 a on 57 godina i RAZLIKA im uopšte ne smeta: Njegova ćerka hoće da je "UBIJE" ali oni se ne obaziru!
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:35 Poznati Odrastao u BEDI, a sa 12 saznao da mu je OTAC UBICA: Jedan od NAJPLAĆENIJIH je glumaca, život ga NIKAKO nije mazio
18:30 Ispovesti Lekari su im rekli da odustanu od ŽELJE za potomstvom: Uprkos prognozama, oni danas imaju TROJE dece i žive svoj SAN
15:30 Ispovesti Klasična SRPSKA DRESIRANA keva, ćale ALKOS, a za sebe sam mislio da sam ČUDOVIŠTE: Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla Balkan!
17:30 Poznati Bila je na VRHUNCU karijere kada joj je život podmetnuo nogu: Zbog OPAKE BOLESTI svaki dan joj se pretvarao u PAKAO
15:03 Ispovesti Sama obrađuje 4 HEKTARA zemlje, bavi se fudbalom i ima još JEDAN posao: Aleksandra je SAMOHRANA MAJKA, a otkriva kako SVE postiže
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
20:30 Poznati Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!
13:34 Porodica "Bilo je gore od smrti": Sara je morala posle PET dana da VRATI devojčicu koju je usvojila, ali onda je usledilo ČUDO
18:00 Ispovesti Nakon rastanka, čekao ju je PET godina: "Želela sam da dokažem da devojka u invalidskim kolicima može da ima zdravog čoveka za muža"
15:55 Horoskop Ova 3 znaka horoskopa imaju najčistiju dušu: Njihovo veliko srce je puno razumevanja, zato ih često nasamare!
15:30 Dom i saveti Šteta može biti ogromna: Ako redovno ne čistite ovaj kuhinjski uređaj, rizikujete požar
15:05 Porodica Jeftini trikovi za rashlađivanje stana: Ventilator i klima vam nisu potrebni, vrućina nestaje za tren!
14:40 Poznati Spojila ih je teška sudbina: Napatili su se kao niko, ali ljubav im je vratila veru u život
13:50 Ispovesti Baka Doris (94) uhvatila muža s ljubavnicom: Njena paklena osveta oduševila sve žene, evo šta je uradila