17:20 Ispovesti Ona ima 22 a on 57 godina i RAZLIKA im uopšte ne smeta: Njegova ćerka hoće da je "UBIJE" ali oni se ne obaziru!
18:40 Ispovesti Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način
19:35 Poznati Odrastao u BEDI, a sa 12 saznao da mu je OTAC UBICA: Jedan od NAJPLAĆENIJIH je glumaca, život ga NIKAKO nije mazio
18:30 Ispovesti Lekari su im rekli da odustanu od ŽELJE za potomstvom: Uprkos prognozama, oni danas imaju TROJE dece i žive svoj SAN
15:30 Ispovesti Klasična SRPSKA DRESIRANA keva, ćale ALKOS, a za sebe sam mislio da sam ČUDOVIŠTE: Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla Balkan!
17:30 Poznati Bila je na VRHUNCU karijere kada joj je život podmetnuo nogu: Zbog OPAKE BOLESTI svaki dan joj se pretvarao u PAKAO
15:03 Ispovesti Sama obrađuje 4 HEKTARA zemlje, bavi se fudbalom i ima još JEDAN posao: Aleksandra je SAMOHRANA MAJKA, a otkriva kako SVE postiže
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
20:30 Poznati Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!
13:34 Porodica "Bilo je gore od smrti": Sara je morala posle PET dana da VRATI devojčicu koju je usvojila, ali onda je usledilo ČUDO
18:00 Ispovesti Nakon rastanka, čekao ju je PET godina: "Želela sam da dokažem da devojka u invalidskim kolicima može da ima zdravog čoveka za muža"
12:16 Lepota i Moda Najomraženija Albanka u Srbiji ponovo šokira: Zmijska haljina uz telo sve otkrila - i mikro tange i gole grudi!
11:50 Zdravlje Zaboravite na mladi luk uz roštilj: Doktor Voja otkrio šta zaista ide uz ćevape i vešalice, inače će stomak da strada
11:28 Poznati Kažu da je Sulejman Veličanstveni bacio oko na luksuznu vilu našeg pevača: Hoće li uspeti da je kupi od folkera?
10:48 Zdravlje Koliko često menjate čarape? Lekar otkriva koliko dana mogu da se nose, iznenadićete se!
10:24 Lepota i Moda Tada skandal nad skandalima, sad nešto najbolje što se desilo: Svi gledali u grudi princeze Dajane i najsavršeniju ogrlicu, evo u čemu se pojavila