19:35 Poznati Odrastao u BEDI, a sa 12 saznao da mu je OTAC UBICA: Jedan od NAJPLAĆENIJIH je glumaca, život ga NIKAKO nije mazio
18:30 Ispovesti Lekari su im rekli da odustanu od ŽELJE za potomstvom: Uprkos prognozama, oni danas imaju TROJE dece i žive svoj SAN
15:30 Ispovesti Klasična SRPSKA DRESIRANA keva, ćale ALKOS, a za sebe sam mislio da sam ČUDOVIŠTE: Ovo je ispovest gej muškaraca, a njegova priča je potresla Balkan!
17:30 Poznati Bila je na VRHUNCU karijere kada joj je život podmetnuo nogu: Zbog OPAKE BOLESTI svaki dan joj se pretvarao u PAKAO
15:03 Ispovesti Sama obrađuje 4 HEKTARA zemlje, bavi se fudbalom i ima još JEDAN posao: Aleksandra je SAMOHRANA MAJKA, a otkriva kako SVE postiže
16:44 Ispovesti Zakazali su sastanak preko DRUŠTVENE MREŽE: "Samo sam ga obavestila da sam JAKO RUŽNA, kako ne bi pobegao ODMAH"
20:30 Poznati Nakon rata u Bosni završio je u LUDNICI: Život ga nije MAZIO, ovo je potresna priča poznatog glumca iz "Nečiste krvi"!
13:34 Porodica "Bilo je gore od smrti": Sara je morala posle PET dana da VRATI devojčicu koju je usvojila, ali onda je usledilo ČUDO
18:00 Ispovesti Nakon rastanka, čekao ju je PET godina: "Želela sam da dokažem da devojka u invalidskim kolicima može da ima zdravog čoveka za muža"
23:00 Ispovesti Istina o "AMERIČKOM SNU": Čistila je kuće BOGATAŠIMA i bila je užasnuta sa onim što je VIDELA
13:49 Poznati Teška životna priča SRPSKOG velikana Đuze Stojiljkovića: Živeo je u TROŠNOJ kući, bos pešačio od Niša do Beograda i preminuo u NAJGORIM mukama!
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!