20:40 Dom i saveti Kupatilo će mirisati kao u hotelu sa 5 zvezdica: Uz ovaj jednostavan trik, prijatna svežina će trajati 7 dana!
08:58 Dom i saveti "Vodoinstalater mi je pokazao trik za čišćenje kamenca i buđi": Dragana sipa ovo u vodokotlić i wc šolja brzo zablista bez ribanja!
18:28 Dom i saveti Premoćno sredstvo iz kuhinje koje razara ama baš sve naslage: Spasiće zagoreli tiganj i šerpe za tren oka, nema više višesatnog ribanja
13:49 Porodica Sin mi je trosed išarao crvenim karminom: Mislila sam da nema pomoći, ali uz sredstvo do 180 dinara kauč je kao nov
17:28 Dom i saveti Briše fleke za 5 minuta: Prirodno sredstvo radi posao bolje od bilo koje hemikalije, tepih će ponovo biti kao nov
18:32 Dom i saveti Nema više ribanja: Očistite zagoreli tiganj uz pomoć 2 sastojka koja svi imamo u kuhinji, rešite problem očas posla
14:41 Dom i saveti Čišćenje neće biti isto kada dodate ovaj sastojak u vodu: Svi ga imate u kuhinji, stavlja se i u hranu i piće, ali na podove deluje neverovatno
12:00 Dom i saveti Ne čekajte poslednji trenutak: Ako primetite ove znake, vreme je da operete svoje zavese, samo obratite pažnju na postupak
15:43 Dom i saveti U ovome svi grešimo: Oprane čaše nikada ne stavljajte da se suše naopako, evo zašto to nije dobro
14:00 Dom i saveti Mira je stavila je penu za brijanje na metlu i oduševila se! Sve blista, a čišćenje nikada nije bilo lakše i brže!
18:32 Dom i saveti Kristalno čisto ogledalo: Prebrišite ga u jednom potezu bez muke, caka je u ovoj stvari
22:14 Ispovesti Digla ruke od fakulteta i sada se bavi poslom od kog svi zaziru: Srećnija je nego ikad, a pare joj samo "kaplju"
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!