09:16 Dom i saveti Trik zlata vredan: Jedna stvar koju bacate učiniće da prozori zablistaju kao ogledalo!
11:49 Dom i saveti Očistite nakit od bižuterije: Skinite sve zelene i tamne fleke pomoću jeftinog proizvoda iz kupatila, zasijaće kao nov!
08:13 Dom i saveti Bliži se 1. maj i mnogi će uživati uz roštilj u prirodi: Uz ove trikove ćete lako očistiti rešetku
21:13 Dom i saveti Trik za dobar vikend: Kupatilo će da zablista za tren, samo primenite ovu jednostavnu metodu
08:12 Dom i saveti Dosta vam je čišćenja prašine? Influenserka otkrila jednostavan trik koji će vam olakšati život
20:21 Dom i saveti Košta samo 20 dinara, a čini čuda za tepihe: Otklanja i najgore fleke, kada ga oribate s ovim, izgledaće kao nov
10:09 Dom i saveti Zaboravite na prašinu: Jedan uređaj iz kupatila će pomoći da radijator bude čist i uredan, potreban samo minut
08:10 Dom i saveti Jednostavno i lako: Ovo je najsigurniji način da očistite unutrašnjost stakla na rerni
14:19 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
22:15 Dom i saveti Magičnu krpu ima svaka domaćica: Evo kako se pravilno peru i koji im je rok trajanja
21:09 Dom i saveti Požuteli su vam jastuci? Vratite im belinu na jednostavan način, sve sastojke imate kod kuće
21:08 Lepota i Moda Ubedljivo najtraženiji manikir: Kozmetičarke imaju pune ruke posla, a nose ga i svetske zvezde
20:38 Horoskop Najmudriji ljudi se rađaju u ova 2 horoskopska znaka: Njihove savete uvek treba poslušati
20:09 Poznati Dugo su se krile od očiju javnosti: Evo kako izgledaju ćerke Sare Džesike Parker koje je dobila putem surogat majke
19:39 Zdravlje Opasniji od šećera: Doktor upozorava na "tihu pretnju" iz ishrane, a ovaj sastojak Srbi masovno konzumiraju
19:10 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 12. april: Rakovima je intuicija izuzetno snažna, Škorpije, ne potiskujte emocije, a šta je sa ostalima?
18:32 Porodica "Ne, niste umislili, vara vas": Pet znakova preljube kojih niste ni svesni, a dešavaju se pred vašim očima!