09:37 Porodica Terapeut objašnjava: Roditelji prave ogromnu grešku, ona je razlog zašto su deca razmažena
18:01 Porodica Deca me od sada slušaju: Mama podelila 5 rečenica zbog kojih su njeni mališani uvek mirni, provereno deluju
16:53 Porodica Baka me voli više nego tebe: Istraživanje otkriva zašto su posvećenije unucima nego deci, odgovor je jasan
19:59 Porodica Maziš ga i paziš, a ono ti ovako vraća: Naučnici otkrivaju zašto je dete često najgore prema mami
14:43 Porodica Ne govorite ovih 5 rečenica svojoj ćerki: Terapeutkinja tvrdi da ozbiljno utiču na razvoj njene ličnosti, više štete nego koristi
20:29 Porodica Sinu sam dala ime po liku iz crtaća: Mama otkrila zašto nimalo ne žali zbog svoje odluke, ali se ipak kaje zbog jedne stvari
19:13 Porodica Zarađuju od malena: Deca u ovoj zemlji ne dobijaju džeparac na lepe oči, evo šta se očekuje od njih
14:25 Ispovesti Bolna ispovest: Slavica je preživela pakao zbog muža nasilnika i izgubila decu u požaru
08:33 Porodica Moja ćerka (8) je opsednuta zdravim navikama: Majka u očaju zbog njenog ponašanja, misli da je previše mala, a evo šta kaže ekspert
17:00 Porodica Istraživanje otkriva: Najbolje majke su one koje rađaju u ovim godinama, njihova deca imaju velike prednosti
15:04 Ispovesti Pozvala sam svu decu osim jedne učenice na ćerkin rođendan: Mama objasnila zašto je donela tešku odluku, nije imala izbora
21:13 Porodica Moje dete stalno plače: Pomozite mu da razume svoje emocije i gledajte kako se suze pretvaraju u osmeh
18:25 Lepota i Moda Ivanka Tramp se razgolitila u kupaćem kostimu, pa pokazala čime raspolaže: Muškarcima popadale vilice kad su je videli obnaženu
17:52 Dom i saveti Savršena turska kafa nije naučna fantastika: Zbog ovoga ispadne kiselkasta i gorka, a štos se izvede za 30 sekundi
17:23 Poznati Bred Pit sad neće imati kud: Anđelina Džoli zadala novi udarac, sudsko prepucavanje se nastavlja
17:02 Porodica Vaše dete je genije: Ovih 10 karakteristika to definitivno potvrđuju, nemojte ih zanemarivati
16:36 Dom i saveti Kako da se pirinač ne lepi: Zrna neće biti gnjecava ako dodate jedan sastojak koji koriste iskusne domaćice
16:11 Dom i saveti Ne bacajte više pare na dubinsko pranje tepiha: Uz ovaj trik, biće kao da je tek izašao iz salona