21:32 Porodica Sram te bilo: Evo šta odgovoriti kada vam dete postavi nepristojno pitanje, majke se kunu u 1 trik
20:00 Porodica Ne kažu svi ,,MAMA": Ovo su najbizarnije prve reči dece, jedna će vas posebno iznenaditi
09:55 Porodica Ostavila troje dece u snegu, da bi mogla da se preuda: Nakon par godina sina srela ispred prodavnice
20:01 Porodica Vreme je za školu: Svako dete treba da nauči ovih 9 stvari pre neko što postane đak, svima će biti lakše
19:57 Porodica Devojčica voli da šefuje? Evo zašto je dobro imati zahtevnu ćerku, deluje arogantno, a zapravo je čeka svetla budućnost
20:00 Porodica Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite
09:45 Porodica Neviđena vaspitna metoda: Otac tera ćerku od 6 godina da plaća kiriju za svoju sobu, ljudi zgroženi
14:50 Zdravlje Zbog voća koje svi dajemo deci, njena ćerka je preživela horor: Malo je falilo da umre
13:52 Poznati Znate li čije su ovo ćerke? Mama im je poznata glumica, pričali su da nema ružnije žene od nje, a muškarci su je obožavali!
14:43 Zdravlje Medicinska sestra upozorila roditelje: Deca u Srbiji obožavaju ovaj slatkiš, a on povećava rizik od gušenja
11:34 Poznati Znate li čije su ovo ćerke? Mama im je poznata glumica, pričali su nema ružnije žene od nje, a muškarci su je obožavali!
16:28 Porodica Otrov za decu: Sastojak u omiljenom letnjem napitku mališana može biti rizičan, evo šta kažu eksperti
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac