20:00 Porodica Imaju i deca probleme: Mnogo toga im smeta, ali na ovo se najčešće žale psiholozima, ne tiče se vršnjaka
20:27 Porodica Dobre devojčice su veliko zlo: Roditelji često greše u vaspitavanju ćerki, ovako im uništavaju budućnost
20:00 Porodica Dete eksplodira u sekundi? Uz ova 3 načina će naučiti kako da bolje kontroliše emocije, nema više histerije
13:26 Porodica Deci nikada ne kupujte plavi i beli kupaći: Ne, nije u pitanju modni trend, nego postoji jako ozbiljan razlog za to
13:32 Porodica Nasmejao preko 9 miliona: Dečak nacrtao mami srce, prvo se raznežila, pa je oblio znoj kad je videla ovo
20:31 Porodica Strogi roditelji kvare decu: Grub način vaspitavanja nije dobar, može da poremeti ovu ključnu funkciju
20:00 Porodica Zdravije dete za 20 sekundi: Ova navika smanjuje stres i doprinosi njihovom razvoju, a u njoj uživaju svi
15:12 Porodica Ni 5, ni 6: Ova žena ima rekordan broj dece i ne zaustavlja se, objavila da je ponovo trudna, bacila klince u trans
14:15 Ispovesti Žena uništena zbog strašne izdaje brata i najbolje prijateljice: Uradili su mi ono što niko normalan ne bi mogao – i to bez trunke kajanja
18:58 Porodica Zaustavite razmaženost: Sebična deca će postati zahvalna kada primenite ovaj plan, roditelji potvrđuju
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac