Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : deca

Evo ga kandidat za UČITELJA godine: Dopušta samo AKTIVNIM učenicima da ga "VREĐAJU" za vreme onlajn nastave
21:03 Ispovesti

Evo ga kandidat za UČITELJA godine: Dopušta samo AKTIVNIM učenicima da ga "VREĐAJU" za vreme onlajn nastave

Svaki RODITELJ zapitao se bar jednom - Da li BEBE sanjaju?
11:58 Porodica

Svaki RODITELJ zapitao se bar jednom - Da li BEBE sanjaju?

"Moja Teodora ima Daunov sindrom i deca se dogovaraju da je tuku" : Marijinu ćerku nazivaju ČUDOVIŠTEM, a evo šta ona ima da im poruči!
11:07 Ispovesti

"Moja Teodora ima Daunov sindrom i deca se dogovaraju da je tuku" : Marijinu ćerku nazivaju ČUDOVIŠTEM, a evo šta ona ima da im poruči!

Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"
12:50 Porodica

Ona je MAJKA godine, sa samo 24 godine, već ima 22 dece: "Ne planiram da STANEM jer sam oduvek maštala o VELIKOJ porodici"

Nisu krivci samo čokolada i ostali slatkiši: Stomatolog otkriva da zbog ove HRANE vašem detetu stradaju ZUBI
21:07 Zdravlje

Nisu krivci samo čokolada i ostali slatkiši: Stomatolog otkriva da zbog ove HRANE vašem detetu stradaju ZUBI

Ispovest majke koja je rodila ČETVORKE: "Oduvek sam sanjala da postanem mama, iako je ISCRPLJUJUĆE, ovo je ostvarenje mog SNA"
08:00 Porodica

Ispovest majke koja je rodila ČETVORKE: "Oduvek sam sanjala da postanem mama, iako je ISCRPLJUJUĆE, ovo je ostvarenje mog SNA"

Za GODINU dana dobili su ČETIRI nova člana porodice: Ni lekari ne znaju kako se ovo desilo, tvrde da je pravo ČUDO
13:53 Porodica

Za GODINU dana dobili su ČETIRI nova člana porodice: Ni lekari ne znaju kako se ovo desilo, tvrde da je pravo ČUDO

"Nastavnice, stižem, samo da nahranim svinje": Danas je PRVI DAN ŠKOLE, a ovi biseri đaka će vas nasmejati do suza
08:13 Ispovesti

"Nastavnice, stižem, samo da nahranim svinje": Danas je PRVI DAN ŠKOLE, a ovi biseri đaka će vas nasmejati do suza

ČAROBNA VIOLINA: Stara narodna bajka iz Indije koju bi trebalo i stariji da pročitaju
21:00 Porodica

ČAROBNA VIOLINA: Stara narodna bajka iz Indije koju bi trebalo i stariji da pročitaju

On je otac ŠESTORO dece i otkriva tajnu "kako biti dobar roditelj": Slobodan Ćustić ovako vaspita svoje naslednike, a ostalim roditeljima poručuje SLEDEĆE
23:12 Poznati

On je otac ŠESTORO dece i otkriva tajnu "kako biti dobar roditelj": Slobodan Ćustić ovako vaspita svoje naslednike, a ostalim roditeljima poručuje SLEDEĆE

O njihovom EMOTIVNOM susretu BRUJE mreže: Ovi trogodišnjaci su pobedili KOBNU bolest i postali nerazdvojni prijatelji
19:42 Zdravlje

O njihovom EMOTIVNOM susretu BRUJE mreže: Ovi trogodišnjaci su pobedili KOBNU bolest i postali nerazdvojni prijatelji

"Moja ĆERKA može da PSUJE do mile volje": Alisa je ovom izjavom podigla RODITELJE na noge, a onda im je BRUTALNO odgovorila na prozivke
08:30 Porodica

"Moja ĆERKA može da PSUJE do mile volje": Alisa je ovom izjavom podigla RODITELJE na noge, a onda im je BRUTALNO odgovorila na prozivke

1 2 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

probiotik
19:05 Dom i saveti

Niko ne mari kad ih pije: Probiotik se nikad ne uzima u ovo vreme i zajedno sa ovim lekovima

kupus
18:37 Dom i saveti

Presolili ste kupus? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
22:03 Ispovesti

Ako vas neko ponizi, recite samo OVO: Gledajte kako ostaje bez teksta

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

baka
20:22 Ispovesti

Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"

horoskop
19:54 Horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.