16:06 Porodica "Moja SVEKRVA je došla iz PAKLA"": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
13:00 Porodica Mama iz Niša je očajna: "Svekrva me je napala ZBOG imena koje ŽELIM da dam ĆERKI, a ovako se ponašala kad je zadnji put došla na RUČAK"
20:24 Porodica "Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"
11:29 Ispovesti Bosanka se žali na SNAJU: „Ne pere veš, ne suši, jede pre svih nas, nakači se na internet, a mama i ja opet sve čistimo“
13:00 Porodica "Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem": Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI
08:05 Ispovesti Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!
20:25 Ispovesti Mladoženja je IZBACIO mladu sa VENČANJA: Nakon UŽASNIH reči njegove MAJKE, stavio je tačku na SVADBU
13:50 Ispovesti Pismo naše ČITATELJKE: Bila sam na LETOVANJU sa snajom i unukom, bila je to prava NOĆNA MORA, ne znam šta da radim!
15:40 Porodica "SVEKRVA mi nije verovala da DETE ima ALERGIJE": Zbog onog što je URADILA, beba je odmah završila u BOLNICI, a baka je više NEĆE videti
21:26 Porodica Ona misli da ipak zna sve bolje od vas?! Ovo je najbolji način da izbegnete svađu sa SVEKRVOM!
21:16 Horoskop SVEKRVE, obratite pažnju: Najgore SNAJKE rađaju se u ova TRI horoskopska znaka, ako im se zamerite, teško VAMA
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!