16:05 Ispovesti Odbacio ih sin jedinac: Vjera proživljava tešku agoniju od kad je dobila snaju, "rođeno dete nas je tužilo sudu"
08:00 Porodica Paklena svekrva: Na venčanje došla sa nepozvanim gostom, niko ovo nije očekivao, pogotovu ne mlada!
13:08 Ispovesti Marija iz Niša nam je otvorila dušu: Svekrva mi je uništila BRAK, a kad je ovo uradila detetu, zauvek sam napustila kuću u kojoj smo živeli
20:30 Ispovesti O zahtevu ove SVEKRVE ceo svet priča: Poginuo joj je sin jedinac, a od snaje je tražila da OSTANE trudna, njen zahtev je bio užasan
22:00 Ispovesti SVEKRVA joj se u toku noći ušunjala i učinila JEZIVU stvar: Htela je da snimi sebe kako HRČE ali se ZALEDILA kada je videla nju pored KREVETA
16:12 Porodica Svekrva iz PAKLA: "Došla je da mi pomogne oko ČIŠĆENJA, a onda je okačila UZNEMIRUJUĆU fotografiju, ni u najluđim snovima nisam to očekivala"
09:47 Ispovesti Jasmina je sanjala dan svog venčanja, a onda joj je svekrva napravila PAKAO: "Duša me boli, evo šta je glupača uradila"
16:06 Porodica "Moja SVEKRVA je došla iz PAKLA"": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
20:24 Porodica "Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"
11:29 Ispovesti Bosanka se žali na SNAJU: „Ne pere veš, ne suši, jede pre svih nas, nakači se na internet, a mama i ja opet sve čistimo“
13:00 Porodica "Otvoreno me je NAPADALA, zabranila mi je da jedem": Svekrva odbrusila TRUDNICI zbog KILAŽE, a reakcija njenog supruga će vas tek ŠOKIRATI
08:05 Ispovesti Na dan VENČANJA svekrva pokušala da UBIJE mladu: Gurala joj kolač u usta, a onda je MLADOŽENJA shvatio njenu nameru, nije se lepo provela!
22:01 Poznati Da li možete da pogodite ko su roditelji ovog mladića? Oboje su svetski poznati glumci, a i sin im je glumio u jednoj seriji
21:31 Dom i saveti U ovom delu dana treba da se nanosi dezodorans: Evo koje vreme je u pitanju, a masa ljudi greši
21:01 Lepota i Moda I žena Harisona Forda prati trend Pamele Anderson: Evo kako glumica izgleda u 60. godini bez trunke šminke!
20:32 Poznati Fanovi tenisa šokirani ponašanjem glumca i njegove slavne devojke: Ovakva scena ljubavnog para ne viđa se svaki dan!
20:13 Ispovesti Ljudi su zgroženi njenom odlukom: Majka ispričala da ne kupa decu svakog dana, svi se krste kad čuju razlog!
19:48 Dom i saveti Ne košta ništa, a rešava problem: Nemci se kunu u trik od samo 3 minuta protiv vlage i buđi