15:12 Ispovesti Kupili smo im kuću, a onda su nam okrenuli leđa: Ne viđamo ni ćerku, ni unuke, očajni smo, a za sve je kriv zet!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!
12:18 Ispovesti Moj sin je poginuo i ostavio suprugu i dvoje dece: Više nisam morala da trpim snaju, evo šta sam uradila
17:36 Porodica „Moja svekrva je došla iz pakla“: Ana otkriva kroz kakve muke je prolazila, a detalji su sve gori
18:23 Ispovesti „Ajde ti, snajka, u svoj Beograd“: Bojana je svekrvine običaje nazvala „seljačkim“, a haos je izbio na sahrani
12:36 Ispovesti Moja svekrva neće ni da pogleda unuku! Okrenula je i muža protiv mene, evo zbog čega mi je napravila pakao od života!
14:26 Ispovesti Pozajmila sam pare da spremim ručak za sina i snaju: Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla
17:37 Ispovesti Svekrva mi govori da sam sponzoruša: Pozelenela je od muke kad sam joj se osvetila, i to pred celom familijom!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
16:28 Ispovesti Svekrva mi gunđa da hodam okolo razgolićena: Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta!
13:40 Ispovesti Udala se sa 17, rodila sa 18 godina: A, onda mi je svekrva napravila pakao od života i uništila brak
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac