17:05 Ispovesti Svekrva me proterala na zadnje sedište: Slavica (28) odbija "mesto pozadi" i pita se ko drži volan njene veze
18:17 Porodica Snajka ne veruje šta je snašlo: „Svekrva traži da se drugačije oblačim, a muž je podržava“
12:01 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
17:33 Ispovesti "Važnije su joj njene gluposti od unučeta": Ćerka zgrožena ponašanjem svoje majke, "svekrva pomaže, a ona neće"
22:04 Horoskop Najgore svekrve se rađaju u ova 3 znaka: Vole u sve da se mešaju, život će vam pretvoriti u pakao!
20:05 Ispovesti Sinovi je izbacili na ulicu samo sa "ličnim prnjama": Godinama "lomila kičmu" po nemačkim fabrikama da bi oni imali, a sad im bolesna ne treba
16:35 Ispovesti Bojim se Boga, ali nije zaslužila ni da je pogledam: Jasnu svekrva ponižavala ceo život, a sad ne može bez njene pomoći
13:15 Ispovesti U kući pakla i košmara: Kad sam rodila dete za mene kreće horor, a pravi mi ga svekrva, a tek moj muž
12:52 Porodica „Možeš ti i boljeg da nađeš“: Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila?
20:28 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja namerno napravila pakao
15:04 Porodica Ova svekrva obožava svoju snaju: „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale