09:45 Porodica Svekrva joj bez pitanja uzela dete i iznela strašnu laž: Majka rešila da preseče svaki kontakt
11:20 Poznati Osveta ili poruka? Psihoterapeut otkriva zašto je Nikol Pelc odvojila Bruklina od Dejvida i Viktorije Bekam
10:32 Ispovesti Tražila od muža da pošalje majku u starački dom: Rekao joj je da hoće, a onda je uradio nešto zbog čega će se svi rasplakati
14:17 Ispovesti Svekrva mi je na svadbi zalepila tortu u lice: Uz to me je najstrašnije uvredila, a moj muž je ćutao i gledao!
10:28 Ispovesti Baka prešla 3200 kilometara zbog unuka: Otkrila strašnu istinu koja ju je slomila, "priznaju samo snajine roditelje"
16:10 Porodica Jelena svekrvi izglancala kuću od poda do plafona: Jedni je dižu u nebesa, drugi je pljuju bez milosti, šta vi kažete
11:39 Ispovesti Drugu babu obožavaju, a ja kao da ne postojim! Snaja okreće unuke protiv mene, svaki dan me ubija ovim rečima
13:01 Porodica „Svekrva mi je izgledala kao da je ona mlada“: Kad sam videla šta je obukla za našu svadbu, samo što nisam pala u nesvest!
21:40 Ispovesti ‘Samo ti lezi, snajka, ja ću sve!’: Zara izbacila sina i snaju iz kuće, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
14:29 Ispovesti Naučila sam unuku da razvija pitu i muze koze: Snaja me napala da sam poseljačila dete, a evo šta je moj sin uradio!
14:19 Ispovesti "Svekrva mi zabranila belu venčanicu": Snežana je doživela najstrašnije poniženje, žene je masovno podržale
11:10 Ispovesti Čistačica sa stilom: Poklonila snaji torbu od 2.000 evra, pa objasnila da 300 evra nije ni za mačku
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac