13:14 Ispovesti Postoji li zlobnija žena od nje? Svekrva je došla je da mi pomogne da sredim stan, a onda je uradila nešto užasno, odlepila sam!
12:30 Porodica Ćerka nam je okrenula leđa zbog zeta: Očajni smo, više ne viđamo ni našu jedinicu ni unuke
17:53 Ispovesti Snežana je doživela traumu pred svadbu: „Svekrva mi je zabranila da obučem belu venčanicu“
14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
17:30 Ispovesti Rekla sam snaji da mi ne dovodi unuke na proslavu moje godišnjice braka: Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života
10:31 Ispovesti "Prevario me je sa drugom i želeo da istera iz naše kuće, ali ona me je spasila": Kune se u svoju svekrvu, više joj znači nego njena majka
15:20 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete se vratilo drugačije, bila sam očajna kada sam videla šta joj je baba uradila
12:27 Ispovesti Svekrva me posle razvoda molila da se pomirim s mužem: Morala sam da joj kažem sramotnu istinu o njenom sinu
13:05 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja namerno napravila pakao
12:49 Porodica Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, pobesnela zbog onoga šta joj je baba uradila
19:11 Ispovesti Kad se rodila beba, cela familija se posvađala: „Svekar i svekrva zbog ovoga neće ni da vide unuku“
18:27 Porodica Raznežićete se i istog trenutka će vam krenuti suze: Kada vidite kako se igraju dečak i pas, briznućete u plač
17:59 Dom i saveti Ova namirnica razara kamenac sa slavina, a nije ni limun, ni soda bikarbona: Svi je obožavamo, a ona dobra i za čišćenje
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled