11:45 Poznati I kolegenice mu okrenule leđa: Zvezde "Seksa i grada" solidarisale su se sa ženama koje je Kris Not navodno SILOVAO
09:53 Poznati Toliko godine su ćutale: Dve žene optužile ZVERKU za SILOVANJE, glumac imao samo jedno da im poruči!
14:11 Ispovesti Mučna scena SILOVANJA u seriji "Nečista krv" potresla Srbiju: Glumac povodom uloge SILOVATELJA otvorio dušu i ispričao šta mu je NAJGORE bilo u tom činu
11:52 Ispovesti Sa 14 godina BRUTALNO silovana: Elizabeta je oteta iz svog doma, detinjstvo joj je STRAVIČNO oduzeto, a ona je pronašla način da mu se SUPROSTAVI
15:56 Ispovesti Pevačica otvorila dušu i usledio muk: Član porodice me silovao kad sam imala DEVET godina! Zapretio mi da moram da ćutim o tome
12:45 Poznati "Bio sam dečak, a on stariji čovek. Silovao me je!" Majk Tajson progovorio o svojoj NAJBOLNIJOJ istini koju je godinama krio!
10:59 Ispovesti Milica je simbol STRADANJA, ali i hrabrosti: Kako bi sprečila OSMORICU mladića da je siluju i osramote, uradila je ono zbog čega je cela Srbija nikada neće zaboraviti!
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...