22:01 Ispovesti Pedijatar je SILOVAO 14-godišnju devojčicu: "Dirnuo me je gde je hteo, ja sam ćutala, a onda pokušala da se UBIJEM"
16:30 Poznati Poznati PEVAČ optužen za silovanje MALOLETNICE: "Iživljavao se na meni u TOALETU, telo mi je bilo u modricama"
11:35 Ispovesti Imala je 13 godina kada je KIDNAPOVANA i brutalno SILOVANA: "Još uvek osećam PSEĆU ogrlicu oko vrata"
11:45 Ispovesti Stravična ispovest žene žrtve LANCA PROSTITUCIJE: Sa šest godina je prodala MAJKA, a onda je usledio PAKAO
20:15 Ispovesti UŽASAVAJUĆE Doktori odbili da urade ABORTUS devojčici (14) koja je SILOVANA od strane rođaka
09:20 Poznati Glumica silovana pred MUŽEVIM očima: Popularna zvezda devedesetih OGOLILA dušu o stravičnom događaju
15:40 Ispovesti Jezive ispovesti uhapšenih u Iranu su šokirale svet: Pored PREBIJANJA policajci ih i siluju, ne gledaju kog si pola i uzrasta
08:00 Ispovesti Bivša učesnica Top modela bila je žrtva "pilule za silovanje": Pokušala sam da izađem iz taksija, ali nisam mogla
12:55 Poznati Karijera mu je RAZORENA nakon optužbi o silovanju DEČAKA: Pet GODINA je Kevin Spejsi proveo u paklu, a sada je stigla i PRESUDA
17:50 Poznati JEZIVI detalji o brutalnom SILOVANJU dečaka : Nekada omiljeni HOLIVUDSKI GLUMAC ponovo se susreće sa zastrašujućim OPTUŽBAMA
12:01 Ispovesti Policija otkrila ŠOKANTNU istinu: Nakon što je optužila dvojicu muškaraca da su je SILOVALI, ona je završila iza REŠETAKA
13:15 Ispovesti "Rođeni otac me SILOVAO, neću više da ĆUTIM": Ćerka slavnog glumca ŠOKIRALA SVET, bila je rastrzana između poriva da mu UDOVOLJI ili da ga UBIJE
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...
11:15 Zdravlje Zašto je dobro jesti svinjsku mast, slaninu i luk? Nutricionistkinja ima iznenađujuće odgovore