11:56 Poznati Još jedna afera uzdrmala muzičare, optužen producent: Iznela gnusne detalje njihovog susreta, sve desilo dok je spavala?
13:22 Ispovesti ,,Pogledajte silovanju pravo u oči": Žizel Peliko koja je bila žrtva više od 50 muškaraca šokirala izjavom, u sudnici istog trena nastao muk!
21:42 Poznati "Bio je čudovište bez moralnog kompasa": Pokojnog Al Fajeda pet žena optužilo za silovanje
08:53 Ispovesti ,,Bio sam veoma srećan sa njom": Ispovest čoveka (71) optuženog za silovanje svoje žene zajedno sa 50 muškaraca uzdrmala svet
15:15 Ispovesti Jeziva ispovest glumice posle 30 godina ćutanja: Moj pakao je počeo sa 5 godina, nisam prihvatala istinu, sve dok se jedna devojčica nije ubila
11:40 Poznati Jeziva sudbina turske glumice iz serije "Elif": "Otac me godinama silovao, majka mi nije verovala sve dok ga nije zatekla na meni"
15:09 Poznati Poznati pevač optužen za silovanje maloletnice: Na suđenju rekao da je "voleo kao ćerku"
11:19 Poznati Poznati glumac optužen za silovanje: "Imala sam 16 godina, kupao me u kadi i uzeo mi je nevinost"
15:54 Poznati Glumac Deni Masterson osuđen na 30 godina: Svi su ga voleli u "Veselim sedamdesetim", a ispostavilo se da je silovatelj
22:07 Ispovesti GORE OD HOROR FILMA Muž joj krišom mrvio lekove u večeru a onda dovodio muškarce da je siluju
11:05 Ispovesti "Rekla sam drugarici da ne priča nikome": Jeziva ispovest žene koju je suprug silovao dva meseca, a potom pretukao bebu
11:45 Ispovesti Nataša je bila OSAM godina zatočena u podrumu: Kada je pobegla, ni rođeni OTAC joj nije verovao da je mučena, silovana i prebijana
15:46 Zdravlje "Ako ovo radite završićete na mom operacionom stolu": Kardiohirurg tvrdi da ovih 6 stvari izbegava zbog zdravlja svog srca
15:36 Ispovesti Sa 16 godina na lutriji je dobila dva miliona: Danas ima 35 godine, bez dinara je, a prošla je kroz pakao
15:02 Ispovesti Bivši dečko Ane Ivanović je milioner: Njega je volela najviše posle Bastijana, a on je posle raskida oženio pevačicu
14:31 Zdravlje Žene u Srbiji poludele za vojnom dijetom: Kažu da se za sedam dana gubi i do četiri kilograma
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti