14:47 Ispovesti Oteli su je, IZBOLI i PREREZALI vrat 16 puta: Žena je jedva PREŽIVELA, doktori NIKADA nisu videli takve RANE za života
19:00 Ispovesti Zločin koji se NE ZABORAVLJA: Dečak (11) izmučen umro nakon što su ga ČETVORICA BRAĆE godinama mučki MALTRETIRALA i silovala, na kraju je zaražen HIV-om
18:40 Porodica Inspektor Žarko ŠOKIRAO svedočenjem: Dečak (14) zaključao 6 ŽENA u frizerski salon i SILOVAO IH
17:16 Ispovesti Potresna ispovest devojke iz SRBIJE: "Pokušao je da me SILUJE i UBIJE čovek kog poznajem, a sad NE SMEM da ga prijavim, jer ima novac i moć"
14:15 Poznati Majk Tajson godinama je čuvao jezivu tajnu: Konačno je otkrio stravične detalje ZLOSTAVLJANJA
12:01 Poznati Ćerka Aleka Boldvina otkrila da je SILOVANA: Da bi SKRENULA misli sa tog UŽASNOG čina, prepustila se DEVIJANTNOM ponašanju (VIDEO)
16:40 Ispovesti Kada je imala devet godina, silovao ju je ĐAKON: PRIMORANA da se uda za MONSTRUMA, rodila mu je GOMILU dece, a onda je krenuo veći PAKAO!
10:25 Ispovesti Drogirali su devojčicu (14), a zatim je SILOVALI: Ono što je sud utvrdio je šokiralo SVE!
11:29 Poznati Kada je imao 13 godina, silovao ga je popularni glumac: Kori Hejm je na samrti otkrio IME silovatelja, šokiraćete se kada vidite ko je!
11:50 Poznati "Ubedili su me da sam ĐAVO, a onda...": Usvojeni sin POPULARNE REP grupe ih optužuje za STRAVIČNE ZLOČINE prema njemu i njegovoj sestri!
10:00 Ispovesti NEVEROVATNO PONIŽAVAJUĆE Sud skratio SILOVATEJU kaznu zbog NAJBIZARNIJEG razloga i UVREDIO žrtvu zlostavljanja!
11:52 Ispovesti "Zvala me i vrištala da je SILOVANA": Taksista napao mladu DEVOJKU dok ju je vozio kući!
14:03 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je od stresa: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
13:11 Horoskop Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru: Pun Mesec u Lavu menja im život iz korena
12:40 Dom i saveti Mogu da vam podvale: Slavni kuvar otkriva koje jelo nikad ne treba naručiti u restoranu
12:10 Horoskop Ljubavni horoskop za decembar: Blizancima i Ovnovima romantika u vazduhu, Vage menjaju status...