13:03 Ispovesti Sa 13 godina je ostala u DRUGOM stanju: Danima je sedela na WC šolji i pritiskala stomak, a onda je pozvala svog DEČKA i sve mu priznala
14:18 Poznati Zbog neuspelih pokušaja da ostane TRUDNA, ušla je u PRERANU MENOPAUZU: Procureo snimak Kortni Kardašijan, koji je sve UZNEMIRIO
11:33 Porodica Zaboravljena NARODNA verovanja: Trudnice OVO nikako ne bi trebalo da RADE ako žele da rode ZDRAVO DETE!
14:22 Ispovesti Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA
22:40 Horoskop Muškarci u ovom horoskopskom znaku su NAJBOLJI roditelji: Ako imate ovakvog muža pored sebe, PRAVA STE SREĆNICA
10:25 Poznati Preplakala sam ceo dan zbog ONOG što sam čula: Marija Mikić na bini "Pesme za Evroviziju" otkrila NAJLEPŠE VESTI, iznenađenje tek stiglo
11:54 Poznati SRPSKA SNAJKA pokazala trudnički stomačić: Svi je prozivaju da se UGOJILA i deformisala a nama je PRESLATKA
21:00 Porodica Da li je DEČAK ili DEVOJČICA? Prema narodnom VEROVANJU ovo su znakovi koji otkrivaju POL deteta u ranoj trudnoći
14:39 Dom i saveti ŽENE ih najčešće SANJAJU: Evo šta znače SNOVI u kojima ste trudni VI ili neko VAMA BLIZAK!
10:46 Porodica "Bila sam šokirana ": Celo telo joj se OSULO u sedmom mesecu trudnoće, a kada je čula DIJAGNOZU, prenerazila se!
11:37 Poznati Mislio je da mu nema pomoći, prošao je kroz pakao: Teško bolestan glumac otkrio šta se dogodilo nakon 5 meseci lečenja
11:13 Horoskop Najsrećniji datumi u aprilu za svaki znak horoskopa: Tada pitajte za povišicu plate, rešavajte sukobe, donosite odluke
10:48 Dom i saveti Ma kakva soda bikarbona za čišćenje! Ova namirnica košta 15 dinara, a bolje od nje skida kamenac i ukorelu masnoću
10:23 Lepota i Moda Uništavate lice, a niste svesni: Ako ovo radite pod tušem, nije čudo što imate problema sa kožom, evo u čemu grešite
09:57 Poznati Problemi u raju, Amal se ovo neće dopasti? Evo u kakve probleme je Džordž Kluni upao sa svojom izabranicom