Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : trudnoća

Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA
14:22 Ispovesti

Doktori su joj rekli da NEĆE MOĆI nikada da zatrudni: Pronašla je LJUBAV svog života, i u 46. godini rodila TRI ZDRAVA DEČAKA

Muškarci u ovom horoskopskom znaku su NAJBOLJI roditelji: Ako imate ovakvog muža pored sebe, PRAVA STE SREĆNICA
22:40 Horoskop

Muškarci u ovom horoskopskom znaku su NAJBOLJI roditelji: Ako imate ovakvog muža pored sebe, PRAVA STE SREĆNICA

Preplakala sam ceo dan zbog ONOG što sam čula: Marija Mikić na bini "Pesme za Evroviziju" otkrila NAJLEPŠE VESTI, iznenađenje tek stiglo
10:25 Poznati

Preplakala sam ceo dan zbog ONOG što sam čula: Marija Mikić na bini "Pesme za Evroviziju" otkrila NAJLEPŠE VESTI, iznenađenje tek stiglo

SRPSKA SNAJKA pokazala trudnički stomačić: Svi je prozivaju da se UGOJILA i deformisala a nama je PRESLATKA
11:54 Poznati

SRPSKA SNAJKA pokazala trudnički stomačić: Svi je prozivaju da se UGOJILA i deformisala a nama je PRESLATKA

Da li je DEČAK ili DEVOJČICA? Prema narodnom VEROVANJU ovo su znakovi koji otkrivaju POL deteta u ranoj trudnoći
21:00 Porodica

Da li je DEČAK ili DEVOJČICA? Prema narodnom VEROVANJU ovo su znakovi koji otkrivaju POL deteta u ranoj trudnoći

ŽENE ih najčešće SANJAJU: Evo šta znače SNOVI u kojima ste trudni VI ili neko VAMA BLIZAK!
14:39 Dom i saveti

ŽENE ih najčešće SANJAJU: Evo šta znače SNOVI u kojima ste trudni VI ili neko VAMA BLIZAK!

trudnoća
11:29 Porodica

Njen slučaj ŠOKIRAO je lekare: Žena je zatrudnela DVA PUTA za mesec dana

"Bila sam šokirana ": Celo telo joj se OSULO u sedmom mesecu trudnoće, a kada je čula DIJAGNOZU, prenerazila se!
10:46 Porodica

"Bila sam šokirana ": Celo telo joj se OSULO u sedmom mesecu trudnoće, a kada je čula DIJAGNOZU, prenerazila se!

trudnoća
17:20 Zdravlje

Niste sigurni da li da URADITE test? Ovo su NEOČEKIVANI SIMPTOMI TRDUNOĆE i ima ih SEDAM!

Čestitke stižu sa svih strana: Srpska SNAJKA objavila NAJLEPŠE VESTI, čeka TREĆE DETE, a tek kad čujete ko je srećni TATA
19:40 Poznati

Čestitke stižu sa svih strana: Srpska SNAJKA objavila NAJLEPŠE VESTI, čeka TREĆE DETE, a tek kad čujete ko je srećni TATA

Da li je ženama lako u TRUDNOĆI? Poznati influenser je snimio vrlo zanimljiv video o tome!
14:25 Porodica

Da li je ženama lako u TRUDNOĆI? Poznati influenser je snimio vrlo zanimljiv video o tome!

Identične BLIZNAKINJE pokušavaju da ZATRUDNE u isto vreme: Verujte nam na reč, to nije ono NAJBIZARNIJE!
13:54 Ispovesti

Identične BLIZNAKINJE pokušavaju da ZATRUDNE u isto vreme: Verujte nam na reč, to nije ono NAJBIZARNIJE!

1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

meso
16:01 Dom i saveti

Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

watch-icon

Preporučujemo

božićna pšenica
19:05 Porodica

Donosi u kuću sreću i prosperitet za celu godinu: Evo na koji dan je najbolje zasejati božićnu pšenicu

jelo
18:41 Dom i saveti

Najzdravija zaprška po bakinom receptu: Bez ulja i brašna, idealna za svako kuvano jelo

ljudi
18:10 Porodica

Ovo mentalno jaki ljudi nikad ne rade: Prestali su da troše energiju na jednu stvar – i zato su stalno smireniji i srećniji

konj
17:45 Horoskop

Kineski horoskop za 2026. donosi veliku prekretnicu: Crveni vatreni Konj menja pravila igre – evo šta vas očekuje

lampice
17:23 Dom i saveti

Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara

žena
16:59 Porodica

„Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.