17:00 Porodica Rodila je 44 dece i proglašena je NAJPLODNIJOM ženom: Svi žive u neljudskim uslovima, a kako bi bili siti potrebno im je 25 KILOGRAMA brašna DNEVNO!
08:30 Zdravlje Simptomi TRUDNOĆE kriju se u ustima: Zubarka otkriva DRUGO STANJE i pre testa, na OVU stvari obratite PAŽNJU
14:25 Poznati Dupla RADOST u kući Rokvića: Sada su i Bojana i Nikola objavili PRELEPE vesti, čekaju još jedno dete!
21:45 Ispovesti "Godinu dana NISAM mogla da ostanem TRUDNA": Žena saznala da je KRIVAC autofagija, pogodila je jedan ORGAN
15:47 Ispovesti Mislili smo da OVAKO niko ne može da ZATRUDNI: Odvratno je, njoj USPELO i sad je BOGATAŠICA!
10:45 Poznati Poznatu INFLUENSERKU zadesila TRAGEDIJA: Rodila zdravu BEBU koja je nakon dva dana iznenada PREMINULA
21:30 Poznati Fotografija bebe Kristijana Ronalda podigla veliku PRAŠINU: Zbog jednog detalja mnogi ih RAZAPINJU na mrežama!
15:00 Ispovesti Sestre bliznakinje rodile DECU na svoj ROĐENDAN: Zbog JEDNOG detalja su i one ostale u ČUDU i ne mogu da veruju ŠTA se desilo
13:30 Ispovesti Ljudi su joj čestitali, misleći da je TRUDNA: Stomak joj je rastao sve brže, završila je na operaciji i sada se bori za ŽIVOT
12:30 Porodica Zalepila je mužu LUBENICU za stomak i dve dinje da imitiraju grudi: Želela je suprugu da približi kroz šta žena prolazi dok je TRUDNA (VIDEO)
12:08 Ispovesti Verenik ju je OSTAVIO na DAN svadbe: Razlog je bio potpuno SEBIČAN, većina ljudi NIKADA to ne bi uradila!
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!