13:48 Zdravlje "Puna sam ožiljaka, konaca, trauma": Dariji su u bolnici u BARU uklonili plod CARSKIM REZOM u 13. nedelji, a naš GINEKOLOG objašnjava kada se i zašto radi ovaj ZAHVAT
15:15 Zdravlje "Za vreme trudnoće navukla sam se na puder za bebe": Trudnice su priznale šta im se sve JELO u drugom stanju, a lekari APELUJU da je ovo OZBILJNA stvar
17:52 Poznati Njena objava je zamalo SRUŠILA Instagram: Kajli Džener na NAJEMOTIVNIJI način potvrđuje da je TRUDNA i po DRUGI put pokazuje trudnički stomak
09:57 Poznati Naomi Kembel isterala ISTINU na vidalo: Evo kako je Crna pantera postala mama u 51. godini
17:29 Porodica Ovaj čovek ima 78 dece, a čeka još 13 BEBA: Želja mi je da što više žena POSTANU MAJKE
20:57 Poznati Danas, sutra i uvek ću te voleti: Ćerka Siniše Mihajlovića objavila dirljive fotografije romantične veridbe!
15:00 Porodica Taša se celu noć savijala od bolova i osećala NADUTO, a sat vremena kasnije LEKARI su joj postavili dijagnozu
11:25 Porodica Živi na rubu egzistencije, ali želi još ŠESTORO dece: Veronika je prvo dete rodila sa 14 godina, a sad ih ima više od DESETORO
08:00 Ispovesti Priča koju ćete dva puta pročitati: U jeku korone saznala sam da sam TRUDNA, desilo se ono što NISAM mogla da ZAMISLIM!
15:51 Porodica GODINU dana su pokušavali da zatrudne: Onda je ona je saznala za UŽASNU IZDAJU koju je muž hteo da sakrije
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa