21:55 Poznati Dženifer Lopez je ponovo prijatno iznenadila: Objavila selfi iz kreveta, a svima je pažnju privukao ovaj detalj
20:07 Poznati Šakira piše istoriju: Kolumbijska diva dobija jednu od najprestižnijih nagrada, evo o čemu je reč
19:19 Lepota i Moda Nina Badrić u najtrendi pantalonama: Urbane, idealne za svaki tip građe, žene će ih obožavati
17:30 Lepota i Moda Aleksandra Radović važi za najstilizovaniju ženu na javnoj sceni: Njenu haljinu morate da imate u svom ormaru
19:15 Poznati Adel je za dve godine smršala 45 kilograma: Njena tajna je u ovoj ishrani, sad je lepša nego ikada
14:45 Poznati Crni bikini i zanosna figura: Sara Jo oduševila svojim modnim izborom, fotkama zapalila Instagram
20:25 Poznati "Moj najveći uspeh je što sam postala majka": Pevačica Kristina Agilera objavila dirljivu sliku sa ćerkom
12:05 Poznati "Da nisam očev vojnik, bila bih poslata na mesta da me poprave doktori": Britni Spirs se konačno oglasila povodom razvoda
15:27 Poznati Jedna je od najlepše obučenih pevačica mlađe generacije: Džejla Ramović oduševila u roze kombinezonu
19:55 Poznati Emina Jahović bez trunke šminke: Njena prirodna lepota je oduševila pratioce, razoružava osmehom
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa