16:51 Poznati "Isti mama": Ovako izgledaju Šakirini SINOVI kojima je slavna pevačica dala SRPSKA imena
12:28 Poznati Poznata pevačica ostala bez dinara: "Majka me opelješila, ukrala mi je sav novac sa računa, nemam ni za hleb"
10:50 Poznati Ne stidi se svoje kilaže: Nakon uvredljivih komentara Lana Del Rej ponosno pokazala svoje telo i nama je prelepa
12:35 Poznati Ponovo je gola: Najkontroverznija Albanka na sebi ima samo mrežu, vidi se svaki delić njenog tela
14:45 Poznati U šestoj deceniji grmi kako izgleda: Bliska saradnica otkrila tajnu mladolikosti Džej Lo i zašto joj se divi
12:25 Poznati "Ti si prodana duša": Bili Ajliš žestoko odgovarila hejterima koji je razapinju samo zato što je postala "ženstvena"
13:19 Poznati Posle četiri godine Selin Dion u javnosti: Bori se sa retkom bolešću koja je sprečava da peva, ali vedri duh je ne napušta
11:32 Poznati "Ona nije samo izvođač - ona je ekonomski fenomen": Tejlor Svift se pridružila Rijani na listi milijarderki
21:57 Poznati Ona nikog ne ostavlja ravnodušnim: Nikol Šerzinger izgrmela u haljini boje kože koja je istakla njenu zanosnu figuru
10:59 Poznati Godinama niko nije znao kako zapravo izgleda: Pevačica pokazala lice nakon operacija, javnost je oduševljena
12:16 Poznati "Moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob": Šakira se ne zaustavlja, novom pesmom opet provocira
11:10 Poznati Povukla se posle nervnog sloma, a sad izdominirala na crvenom tepihu: Neli Furtado u uskoj haljini pokazala zanosnu figuru
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama