09:35 Poznati "Mortus pijana izašla na stadion i otpevala himnu": Šok nastup obišao planetu, a onda se oglasila i pevačica
19:47 Poznati Poznata pevačica pojavila se na crvenom tepihu nakon što je otkrila da je teško bolesna: Evo kako je izgledala
18:00 Poznati "Osećam njegovo prisustvo": Slavna pevačica progovorila o svom pokojnom suprugu, pa spomenule i sinove! "Svako uveče su ovo radili sa njim"
16:09 Lepota i Moda Možda sam debela, ali je i moj novčanik: Slavna pevačica pokazala obline na plaži, jedva smo je prepoznali!
16:32 Poznati Prodavala je svoju krv da bi kupila hranu: Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio
17:40 Poznati Ova žena je savršenstvo: Nikol Šerzinger prošetala Londonom u uskoj, zlatnoj haljini i prava je bomba!
16:28 Poznati Britni Spirs rastužila fanove: Pevačica besno poručila da se nikada neće vratiti u muzičku industriju
16:20 Poznati Nikol Šerzinger grmi kako izgleda: Iako je u petoj deceniji ima telo boginje, a Instagram se usijao od komentara
10:40 Poznati Istina o skandaloznom raskidu isplivava na videlo: Šakira snima dokumentarac o teškim trenucima nakon Pikeove prevare
10:16 Poznati Pevačica Siara na premijeri filma privukla sve poglede: Prošetala trudnički stomak koji je ukrasila komadićima zlatne folije
16:50 Lepota i Moda Anastasijin KAPUT svi želimo ove zime: Kada se pojavila na španskom stadionu u njemu, svi su gledali samo u nju
17:07 Poznati Ovo se od nje nije očekivalo: Bijonse na premijeri filma pokazala nov imidž, ni ona nije odolela trendu
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama