09:00 Dom i saveti Biljke koje nisu za kuću: Privlače NESREĆU i loše zdravlje, držite se podalje od njih!
08:30 Dom i saveti Ove dve stvari momentalno izbacite iz SPAVAĆE sobe: Privlače negativnu energiju, a stres dižu na MAKSIMUM
22:00 Dom i saveti Drevni ritual za privlačenje LJUBAVI: Feng Šui majstori se KUNU u ovu metodu, probudite zaljubljenost u vama!
17:00 Dom i saveti Ovo VOĆE prema Feng Šuiu privlači BLAGOSTANJE: Mnogi ga ne vole, ali ga sada sada rado KUPUJU!
13:36 Porodica Ove POKLONE nikako ne unosite u KUĆU: Izazivaju SVAĐE i lošu energiju u celoj porodici
13:40 Dom i saveti Da li imate KUPATILO u beloj boji: Evo šta Feng šui majstori kažu o tome, da li je to DOBRA energija
14:50 Dom i saveti Jedino je ovako PRAVILNO da postavite krevet u spavaćoj sobi: Feng šui majstori veruju da je to od ključne važnosti za BLAGOSTANJE!
21:30 Dom i saveti Nameštaj koji donosi SVAĐE i NESREĆU: Izbacite stvari koje izazivaju BESPARICU, evo koje su
15:30 Porodica Feng šui majstori su otkrili kako da prizovemo ROMANTIČNU vezu: Najbitnije stavka je OVA, bez nje ništa neće ići kako treba
08:00 Dom i saveti Ova boja u domu donosi sreću u novoj godini, a nije CRVENA: Evo kako da privučete dobru energiju u 2023.
22:30 Dom i saveti Feng šui PRAVILA za 2023. godinu: Evo šta bi trebalo da uradite da PRIVUČETE sreću i NOVAC
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam