10:16 Ispovesti Živela je u "PAKLU" i godinama je trpela njegovo ZLOSTAVLJANJE: "Žvake su bile LUKSUZ a muž mi nije dao da ih kupim"
16:36 Porodica Prijavite se i zaradite 250.000 dinara: Detox na 25 dana, obrišite aplikacije i obogatite se
16:03 Dom i saveti Neki DETALJI u vezi vašeg NOVČANIKA igraju veliku ulogu: Da li vam je suđeno BOGATSTVO ili prosjački život?
18:57 Dom i saveti Otvorite oči i "na LEĐIMA": Ako vidite OVIH PET stvari veruje se da ćete postati magnet za PARE
17:30 Horoskop Niko im ništa ne može JAČI su od sudbine: Ova TRI znaka će uskoro "naleteti" na BUJUK PARA i još DVE stvari
16:55 Porodica Od malih nogu uči sina (7) kako izgleda biti ODRASLA osoba: "Na kraju svakog meseca on PLAĆA svoje RAČUNE za struju i KIRIJU"
12:25 Dom i saveti GREJNA sezona je iza ćoška, a stručnjaci otkrivaju kako da RAČUN za struju održavate u granicama "NORMALE"
10:49 Poznati Ljiijana je MEGA CAR, i već je obožava CELA SRBIJA: Bivša profesorka "oduvala" u kvizu potera, a 700.000 dinara potrošila je i pre emisije!
21:35 Dom i saveti Zgužvani papirići, računi i rasute kovanice po TORBI imaju svoju simboliku: Feng šui stručnjaci veruju da zbog ovih LOŠIH navika privlačite NEGATIVNU energiju
16:40 Dom i saveti Važna VEST za sve ZAPOSLENE: Menjaju se USLOVI za BOLOVANJE, zbog ovoga možete lako da ostanete bez primanja!
17:20 Horoskop Ova TRI znaka troše NOVAC kao da SUTRA neće svanuti novi dan: Da li ste i vi među njima?
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!