Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : novac

MESEČEV horoskop za period od 16. aprila do 5. maja: Zemljanim znakovima se smeše USPEH i NOVAC, a evo šta se dešava sa ostalima
17:30 Horoskop

MESEČEV horoskop za period od 16. aprila do 5. maja: Zemljanim znakovima se smeše USPEH i NOVAC, a evo šta se dešava sa ostalima

novac
09:05 Horoskop

Šta znači kada nađete KOVANICU od 1, 2, 5 ili 10 dinara: Nije u pitanju samo SREĆA, već postoji DUBLJE značenje

Ova ŽIVOTINJA privlači samo SREĆU: Ako je budete držali na ovom MESTU vaš BANKOVNI račun će se duplo POVEĆATI
21:10 Dom i saveti

Ova ŽIVOTINJA privlači samo SREĆU: Ako je budete držali na ovom MESTU vaš BANKOVNI račun će se duplo POVEĆATI

novčanik
14:44 Ispovesti

Ruski PSIHOLOG otkrio zašto nikada nemamo NOVCA: Tajna je u vašem OSEĆAJU, sve polazi iznutra

NAŠLI STE PARE NA ULICI? Dobro razmislite da li ćete ih uzeti, narodno verovanje tvrdi da novčanica sa ovim brojem i nije tako DOBRA!
21:00 Dom i saveti

NAŠLI STE PARE NA ULICI? Dobro razmislite da li ćete ih uzeti, narodno verovanje tvrdi da novčanica sa ovim brojem i nije tako DOBRA!

novac
20:17 Dom i saveti

Ni MAGIČNI rituali, ni sobne biljke: Promenite samo TRI navike i NOVAC će vam padati sa NEBA!

Mesečni NOVČANI horoskop za APRIL: Ovi znakovi će biti PUNI LOVE, neki bolje da stave PAUZU na trošenje zbog mogućih problema
09:15 Horoskop

Mesečni NOVČANI horoskop za APRIL: Ovi znakovi će biti PUNI LOVE, neki bolje da stave PAUZU na trošenje zbog mogućih problema

Njih čeka puna torba PARA: Ovi znakovi u APRILU izlaze iz krize, jedan od njih ne sme da propusti ŽIVOTNU šansu
14:34 Horoskop

Njih čeka puna torba PARA: Ovi znakovi u APRILU izlaze iz krize, jedan od njih ne sme da propusti ŽIVOTNU šansu

žena
08:00 Dom i saveti

Ovaj SIMBOL napišite na papirić i ubacite ga u NOVČANIK: Amajlija koja privlači novac i bogatstvo, nosi snažnu energiju

Pola života u novčaniku nosi novčanicu od 500 dinara: „Te pare mi je dala MAMA!“ Priča ovog mladića je RASPLAKALA Srbiju
20:03 Ispovesti

Pola života u novčaniku nosi novčanicu od 500 dinara: „Te pare mi je dala MAMA!“ Priča ovog mladića je RASPLAKALA Srbiju

Uz pomoć JAKE AMAJLIJE se zaštitite od zlih sila: Moćna je u privlačenju NOVCA samo ako stoji na OVOM MESTU
15:15 Dom i saveti

Uz pomoć JAKE AMAJLIJE se zaštitite od zlih sila: Moćna je u privlačenju NOVCA samo ako stoji na OVOM MESTU

Privlače NOVAC poput magneta, proleće je za njih ZLATNO doba: Ova TRI znaka će od 20. marta "plivati" u parama
12:01 Horoskop

Privlače NOVAC poput magneta, proleće je za njih ZLATNO doba: Ova TRI znaka će od 20. marta "plivati" u parama

1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 36 37
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

slavski kolač
11:26 Dom i saveti

Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!

jelo
09:33 Dom i saveti

Mešate hranu drvenom varjačom? Glavna je alatka u kuhinjama domaćica u Srbiji, a evo da li je bezbedna

dvorište
08:31 Dom i saveti

Kasno je kada padne sneg: Što pre obavite ovaj zadatak u dvorištu, to će vam biti lakše tokom zime

usisivač
20:30 Dom i saveti

Stalno usisavate, a tepih je uvek prašnjav: Marta objašnjava u čemu grešite, najmanje sitnice prave ogromnu razliku

watch-icon

Preporučujemo

dvoje
15:00 Porodica

Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!

orhideja
14:30 Dom i saveti

Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim

poruka
14:00 Ispovesti

Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!

Megan Markl
13:29 Poznati

Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”

krema
12:58 Lepota i Moda

Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!

žena
12:27 Zdravlje

Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.