Olja na sebi nosi 1.000 evra: Najskuplji je jedan detalj koji možda ne biste ni primetili

Olja Jelić Vesti 15.09.2023 15:23 0

Moda nam svakodnevno omogućava da eksperimentišemo i igramo se sa raznim stilovima

Moda

Printscreen/TikTok

Na ulicama Beograda viđamo prelepe devojke u različitim stilovima oblačenja. Pitali smo ih koliko novca trose na garderobu i koliko vremena im treba da izaberu modnu kombinaciju.

Ekipa portala Naj žena je uradila anketu koliko košta nečiji stajling, a odgovori su bili raznovrsni. Naleteli smo na devojku po imenu Olja, koja je podelila koliko košta njen autfit.

Olja je bila stjuardesa koja je obišla ceo svet i u tome pronalazi inspiraciju za svoje autfite.

Za idealan stajling ova lepa devojka je odgovorila da joj ne treba puno da se sredi, već uglavnom odlučuje u poslednjem momentu šta obući taj dan.

 

@najzena.rs Njen autfit košta 1000e‼️😱 Koliko je koštao tvoj današnji autfit? Piši nam u komentarima 👇🏻 #najžena #žena #fypシ #fyp #srbija #outfit #outfitideas #outfitinspiration #fashion #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Olja najviše kupuje u Zari, koja joj je omiljena radnja. Na sebi je imala patike švajcarskog brenda, maksi teksas suknju Zare, belu majicu koja se idealno uklopila iz njen kežual stajling, torba koja je suvenir sa njenim imenom, a najskuplji detalj je Hermes narukvica koja košta 100.000 dinara.

Na sebi tog dana je imala autfit od 1.000 evra i njena poruka je da ona zaista veruje u parolu da je stil večan. 

Komentari (0)
Loading