15:20 Porodica Savremena roamntična komedija: Nakon samo DVE nedelje zabavljanja tinejdžeri su se VENČALI, a ŠOKANTNO je kako su roditelje obavestili!
14:40 Porodica Venčali su se kada je on imao 63, a ona 22 godine: "Ljudi me gledaju kao grabljivicu, a deca ne RAZUMEJU pravu ljubav"
19:10 Ispovesti Ostavila ga pred OLTAROM! Mladoženja u suzama, a ovo što je uradila MLADA još dugo će se prepričavati! (VIDEO)
22:39 Ispovesti Mlada iz PAKLA: Imala je 37 zahteva za DEVERUŠE, a od nekih nam se DIŽE kosa na glavi!
23:00 Ispovesti "Upropastila mi je najvažniji dan u životu": Ovo su NAJGORI incidenti na SVADBAMA, ceremonije su UNIŠTAVALI obično najbliži
11:07 Lepota i Moda Udala se i završila na naslovnim stranama SVETSKIH novina: Razlog je UŠTEDA, kupila je DVE venčanice za 1.000 dinara!
11:03 Porodica Zašto mlada gleda mladoženju kroz verenički prsten, a on nju prenosi preko praga? Ono što se krije iz ova dva običaja ZALEDIĆE vam krv u žilama
20:30 Ispovesti Prijateljica je poznatoj manekenki ZABRANILA da dođe na venčanje: Svi su napali MLADU zbog neverovatno BIZARNOG razloga!
09:00 Ispovesti "UDALA sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko PLAKATI": Nakon što je otvorila poklon jednog gosta, žena se zaprepastila, razočarala i osećala se PONIŽENOM
21:01 Ispovesti A TREBALO JE DA MU BUDE ŽENA: Ovaj muškarac zahtevao NEVEROVATNU stvar od verenice, želeo je javno da je OSRAMOTI!
11:32 Poznati Sin ga je ODVEO DO OLTARA: Otac Dejvida Bekama se OŽENIO u 73. godini za MILIONERKU, a evo koliko je mlađa od njega!
21:23 Ispovesti Kandidat za KUMA godine: Zbog ove loše fore MLADA ga izbacila sa venčanja, ni mladoženja nije stao na njegovu stranu
17:58 Poznati Srpkinje su uzdisale za njim: Italijanski zavodnik danas ima 66 godina i skroz se promenio, pogledajte ovu transformaciju
17:30 Zdravlje Kafa u borbi protiv starenja: Evo koliko šoljica dnevno može očuvati mladolikost, pomaže ovoj grupi ljudi
17:03 Poznati ,,Srce me toliko boli": Muzičar neutešan zbog njegove smrti, ceo život su proveli zajedno
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka