14:45 Poznati "Moj šampion, drugarčina i žena": Danas se udaje Ivana Španović, a ove reči joj je posvetio njen suprug Marko
15:32 Ispovesti SKANDAL na venčanju: Deveruša je morala da se OŠIŠA zbog zdravstvenog problema, a onda je mlada odlučila da je IZBACI sa svadbe!
15:11 Porodica Došla je NEPOZVANA na venčanje BIVŠEG muža sa ŠTAKOM: Zbog INCIDENTA koji je izazvala osuđena je da leži u ZATVORU
12:07 Ispovesti Izazvala je BURNU reakciju na DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pokazala je šta želi da obuče na venčanje svog rođaka, a onda je nastao haos!
16:05 Porodica Ovo se zove venčanje sa ZAPLETOM: Pol je došao kao KUM, a onda se zaprepastio kada je MLADA kleknula ispred njega
19:56 Porodica Nije mogla da prećuti pa mu je PRED OLTAROM otkrila šta je uradila u VENČANICI, a onda je nastao TAJAC
17:16 Zdravlje "Najbolja prijateljica mi je dan pred VENČANJE rekla da ni slučajno NE DOLAZIM": O ovoj MLADI bruje mreže, a mnoge zanima samo JEDNA stvar
16:00 Ispovesti ŠTA SE TAČNO DOGODILO? Tina je želela da se uda po svaku cenu, a nije doživela ni kraj svog medenom meseca!
14:43 Porodica "Prihavtiću manje novca ako mi unapred kažete" Mladin spisak poklona za venčanje je ŠOKIRAO javnost, samo skupo i bahato ako želiš da prisustvojes ceremoniji
19:52 Porodica "Dogovaramo se i kada ćemo da PRAVIMO DECU": Braća BLIZANCI su zaprosili BLIZNAKINJE i postali prava senzacija, a ono što je usledilo im je zauvek promenilo živote
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale