08:03 Poznati Opra Vinfri kakvu do sada niste videli: Nikad mršavija utegla se u helanke i nastao je kolaps na ulicama
08:10 Lepota i Moda Niko se nije prolepšao kao ona - smršala 27 kila za devet meseci, a sada o njenoj lepoti bruji ceo internet: Dečko me je voleo i ranije, a sada...
18:30 Poznati Zvezda hit serije bukvalno se "istopila": Kuburila sa kilogramima, a sada masa ljudi ne može da je prepozna
13:35 Zdravlje Napitak koji smanjuje unos kalorija za 73.000 godišnje: Vrhunski za mršavljenje + dobar za hidrataciju, a treba vam samo jedna namirnica
16:42 Ispovesti Prepolovila se! Lea je skinula 90 kilograma i podelila sa ženama 2 važna saveta za mršavljenje
21:13 Zdravlje Odrekla se samo 2 namirnice, smršala 8 kilograna i to bez gladovanja: Blogerka podelila režim ishrane sa kojim se "istopila"
10:44 Lepota i Moda Kako zadržati kilažu nakon što ste smršali? Primenite ove metode i budite sigurni da se kilogrami neće vratiti
14:18 Zdravlje Oprezno sa lekovima za mršavljenje: Istraživanja otkrila jednu potencijalnu neuspojavu, ugrožava ovaj deo tela
18:12 Zdravlje Telo me je izneverilo: Mislila sam da treba da izgubim na težini, a ona sam otkrila pravu istinu, o ovome nisam mogla ni da sanjam
12:21 Poznati Ima 51 godinu i dominira zanosnom figurom na plaži: Prošla je kroz mučni razvod, a sad izgleda kao da je sišla sa modne piste
20:00 Lepota i Moda Za mesec dana izgubićete 10 kilograma: Isprobajte prirodni napitak koji munjevito topi masti
12:00 Zdravlje Razlog zašto se salo lepi za jedan deo tela: Drugačije je kod muškaraca i žena, eksperti tvrde da su ovi faktori ključni
12:55 Dom i saveti Starinsko domaće jelo po receptu naših baka: Pucali smo od zdravlja za malo para, a danas ga retko ko jede
12:52 Dom i saveti Kako oterati golubove iz bašte: Posadite ova biljku, neće više ni prilaziti vašem cveću i povrću!
12:28 Lepota i Moda Koža je opet u modi, samo se sada nosi malo drugačije: Ceca Ražnatović to najbolje zna — ravne čizme i strukiran kombinezon, svaka žena ovo može da iskopira
12:02 Dom i saveti "Ravan stomak stvara se u kuhinji": Čuveni doktor tvrdi, omiljeno srpsko jelo najbrže topi salo
11:40 Poznati Hju Hefner je imao bizarna pravila: Branio je devojkama da stavljaju crveni karmin, evo zašto
11:32 Zdravlje Izlečio se od raka, pa u 65. godini umro od pneumonije: Većina meša prehladu sa opakom bolešću koja je odnela život Vala Kilmera