11:15 Ispovesti 70 dana jela samo sardine: Svi su je ismevali, a sad izgleda neprepoznatljivo – skinula 13,5 kila i rešila se bolova
17:25 Dom i saveti Istina o 24-časovnom postu: "Mislio sam da ću umreti, šokantnije je nego što mislite"
19:50 Zdravlje Istopila je 135 kg bez gladovanja, pa se opet borila za život: "Mislila sam da neću stati na noge, telo mi je bilo u ranama"
20:37 Zdravlje Kako brzo smršati posle 40-te: Samo izbacite 2 grupe namirnica pa ćete imati ravan stomak
08:20 Zdravlje Viktorija Bekam se kune u ovaj napitak: Pije ga svako jutro i tvrdi da je vitka zahvaljujući njemu!
10:04 Ispovesti Više nije ista osoba: Pogledajte kako izgleda žena koja je smršala 63 kilograma zahvaljujući obroku od 3 sastojka
12:50 Dom i saveti Biljka koja ne dozvoljava da se gojimo: Blokira apetit, dodajte samo mrvicu u svako jelo – i višak kilograma se topi
14:10 Zdravlje Ova jednostavna navika topi 1400 kalorija: Nećete verovati koliko je laka, baš svi mogu to da rade!
18:41 Zdravlje Hrana koja deluje kao „ozempik“: Ovih 5 jeftinih namirnica pomažu mršavljenje bez loših posledica
13:56 Zdravlje Brutalna transformacija: Na faksu je zvali "kit", imala 105 kg, a sad ne može da se odbrani od frajera - "Instagram mi je pun udvarača!"
13:14 Zdravlje Sonja je jela samo ovaj slatkiš i smršala je 5 kila: Zvuči nemoguće, ali definitivno radi, postoji i naučno objašnjenje
09:54 Ispovesti "Smršala sam 60 kg potpuno sama, bez trenera, bez dijeta i bez nutricionista": Nataša Rakić se prepolovila i to uz pomoć ovoga
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac