15:47 Poznati Šok ispovest slavnog glumca: "Nisam mogao da spavam od gladi, bio sam na ivici nervnog sloma”
11:15 Ispovesti 70 dana jela samo sardine: Svi su je ismevali, a sad izgleda neprepoznatljivo – skinula 13,5 kila i rešila se bolova
17:25 Dom i saveti Istina o 24-časovnom postu: "Mislio sam da ću umreti, šokantnije je nego što mislite"
19:50 Zdravlje Istopila je 135 kg bez gladovanja, pa se opet borila za život: "Mislila sam da neću stati na noge, telo mi je bilo u ranama"
20:37 Zdravlje Kako brzo smršati posle 40-te: Samo izbacite 2 grupe namirnica pa ćete imati ravan stomak
08:20 Zdravlje Viktorija Bekam se kune u ovaj napitak: Pije ga svako jutro i tvrdi da je vitka zahvaljujući njemu!
10:04 Ispovesti Više nije ista osoba: Pogledajte kako izgleda žena koja je smršala 63 kilograma zahvaljujući obroku od 3 sastojka
12:50 Dom i saveti Biljka koja ne dozvoljava da se gojimo: Blokira apetit, dodajte samo mrvicu u svako jelo – i višak kilograma se topi
14:10 Zdravlje Ova jednostavna navika topi 1400 kalorija: Nećete verovati koliko je laka, baš svi mogu to da rade!
18:41 Zdravlje Hrana koja deluje kao „ozempik“: Ovih 5 jeftinih namirnica pomažu mršavljenje bez loših posledica
13:56 Zdravlje Brutalna transformacija: Na faksu je zvali "kit", imala 105 kg, a sad ne može da se odbrani od frajera - "Instagram mi je pun udvarača!"
13:14 Zdravlje Sonja je jela samo ovaj slatkiš i smršala je 5 kila: Zvuči nemoguće, ali definitivno radi, postoji i naučno objašnjenje
16:59 Poznati Gola k'o od majke rođena: Skinula se najlepša manekenka na svetu, ama sve se vidi, komentari samo pljušte
16:01 Horoskop Koji je vaš najsrećniji mesec u 2026. godini? Evo kada vam stiže najlepši period u životu
14:56 Poznati Momentalno je prekinula koncert, ovo je glavna vest u Australiji: Lejdi Gaga momentalno zaustavila muziku, evo šta se desilo
14:00 Lepota i Moda Odjednom su ga svi zamrzeli, a bio je ruž nad ruževima: Ova boja se ponovo vratila, nema bolje nijanse za zimu + i za Novu godinu
12:59 Dom i saveti Ne može da ih "ubije" ni totalni početnik: 4 kuće biljke koje uspevaju svakome, vodu ne traže uopšte, a jedna u kuću privlači novac kao luda
11:57 Horoskop Nedeljni horoskop od 15. do 22. decembra: Druga polovina meseca posebno pogađa jedan znak, biće i dobrih, a i užasnih vesti