21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
10:45 Dom i saveti Devojka prestala da jede slatkiše, ali kilogrami nisu nestajali: "Kad sam shvatila gde grešim, smršala sam 14"
14:05 Dom i saveti Ubica gojaznosti: Dodajte kašiku ovog začina svakom jelu i kilogrami će nestajati kao od šale
12:52 Zdravlje Kako Japanke jedu kolače, a ne goje se? Jedan ukus mogu da prevare i ubiju preteranu želju za slatkišima
15:01 Dom i saveti "To vam polako uništava srce!“ Dr Filgud otkrio šta Srbi jedu svaki dan, a vodi u šlog i infarkt
21:20 Dom i saveti Srbi naspremaju hrane kao "za puk vojske": Doktorka Stanković otkrila koliko smemo da jedemo ono što ostane posle slave
14:28 Zdravlje Svako jutro sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
13:10 Poznati Šok transformacija Sidni Svini: 14 kilograma nestalo za manje od dva meseca – otkriva kako joj je uspelo
09:05 Dom i saveti Energetska bomba za ceo dan: Jednu stvar dodajte u jutarnju kafu, smanjićete umor i osećaj gladi
13:19 Zdravlje Jedite ih i smršajte! Ove 2 namirnice bukvalno tope salo sa stomaka, dijeta vam ne treba!
14:25 Ispovesti Zajedno su skinuli 85 kilograma i to bez mnogo muke: Iz ishrane su izbacili samo ovo, sada izgledaju kao manekeni
10:01 Dom i saveti Noćni eliksir za ravan stomak: Jak i jeftin napitak koji deluje dok spavate — prvi rezultati za nekoliko dana
10:08 Porodica Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom
09:58 Poznati Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...
09:45 Dom i saveti Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled