09:54 Ispovesti "Smršala sam 60 kg potpuno sama, bez trenera, bez dijeta i bez nutricionista": Nataša Rakić se prepolovila i to uz pomoć ovoga
10:27 Poznati I ne, nisu rigorozne dijete nego "normalno mršavljenje": Evo kako je Barbara Bobak smršala 5 kilograma, nema izgladnjavanja
18:19 Zdravlje Ubrzavaju mršavljenje i jačaju imunitet: Dodajte ova 3 vitamina u ishranu i gledajte promenu
14:20 Dom i saveti Skida kilograme ko od šale: Pijte ovu mešavinu dva puta dnevno i istopićete salo bez dijete
11:25 Poznati Smršao 18 kilograma za 30 dana: Goran Bogdan otkriva, "ovo me je uništilo, ali i promenilo zauvek"
16:29 Zdravlje Kako skinuti salo sa stomaka: Nutricioinista tvrdi da 3 voćke stvaraju osećaj sitosti i tope kilograme!
14:30 Dom i saveti Nije jela hleb mesec dana: Kad je otišla kod lekara, i ona i doktor ostali u šoku!
09:30 Dom i saveti Poznati doktor holivudskih zvezda tvrdi: Jelo koje Srbi obožavaju prosto usisava salo sa stomaka
11:55 Zdravlje Voće zbog kojeg ćete imati ravan stomak: Sagoreva masti, snižava loš holesterol i ubija želju za slatkim
10:20 Dom i saveti Jedva da nešto pojedete, trošite se, a kile ne mrdaju: Evo zbog koja tri razloga ne možete da smršate
11:20 Poznati Kipelo je sve na njoj, mislili su da nikada neće skinuti te kile, a onda šok: Pevačica je drastično smršala, ali nije bio u pitanju Ozempik
13:45 Dom i saveti Napravite "tuš za creva" od samo tri sastojka: Rešite se zatvora i viška kilograma
22:00 Horoskop Sreća vam kuca na vrata: Ova 3 znaka će u četvrtak, 14. avgusta dobiti neviđene ponude, oslobađaju se tereta
21:33 Zdravlje Ima da spavate kao beba: Ova namirnica ne samo da se uspešno bori protiv nesanice, već je i prste da poližeš
21:01 Dom i saveti Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija
20:28 Poznati Vodio je buran život: Glumac koga zna cela Srbija otkriva kroz šta je sve prošao, dve stvari su ga zamalo uništile
20:00 Porodica Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 14. avgust: Strelci će da uživaju, Vodolijama stižu neočekivane prilike